• Inici
  • Societat
  • S'inicien els treballs en la Zona d'Actuació Urgent entre Biar i Onil i es constitueix un borsa de treball per actuacions forestals

S'inicien els treballs en la Zona d'Actuació Urgent entre Biar i Onil i es constitueix un borsa de treball per actuacions forestals

| Eduard Garcia Molina | Societat
S'inicien els treballs en la Zona d'Actuació Urgent entre Biar i Onil i es constitueix un borsa de treball per actuacions forestals

Ens comuniquen des de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural que el passat dimarts han començat els treballs de manteniment de la Z.A.U. BIAR – ONIL.

El manteniment de les zones d'actuació urgent (ZAU) té com a finalitat de preservar la Serra davant el risc d'Incendis Forestals.

Aquesta zona acull una part important i representativa de les masses forestals de la Comunitat Valenciana, i les formacions vegetals presenten un bon estat de conservació, motiu pel qual es va considerar el seu defensa i manteniment.

El manteniment d'aquest ZAU, basat en àrees de tallafocs, permetrà afrontar el fenomen de l'incendi amb un mínim de garantia per a la persistència del conjunt de la massa forestal.

Informar els veïns de Biar que s'ha fet pública una convocatòria de diverses borses de treball per a capataços/es forestals i de conservació del medi natural i de peons forestals (homes i dones) i de conservació del medi natural.

Més informació en https://empleo.portalvaersa.com/

L'article té 86 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).