Previous ◁ | ▷ Next

Els Moros Vells preparen diferents activitats amb motiu del 25 aniversari del Maset de General Azcàrraga

El 8 de maig de 1994 es va inaugurar oficialment el maset de General Azcàrraga de la Comparsa dels Moros Vells, sota la presidència de Julio Bordera Sanchis. Amb el creixement de la comparsa, el maset situat al carrer Sant Jordi anava quedant-se curt, i es va veure necessari construir un nou local adaptat a la quantitat de Moros Vells. Enguany es compleixen 25 anys i sota aquest pretext la Junta Directiva ha creat una Comissió per organitzar un seguit d’actes commemoratius.

El dissabte 16 de febrer és el tret de sortida d'un any de celebració en honor al maset. Per a l’acte d’Apertura del 25 aniversari d’edifici s’ha ideat una jornada de convivència a la qual estan convidats els socis i sòcies de la comparsa, com també els simpatitzants.

036

El dia començarà amb un esmorzar a les 10 h. Després, a les 12h, s’anirà des del maset fins a la Casa del Marqués per portar la Mahoma al local, on mai ha estat. La Mahoma serà la convidada d’excepció i presidirà el dinar de germanor, a les 14.30 h. Abans, a les 13 h, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica que mostra en imatges les diferents etapes de la construcció del maset de General Azcàrraga en aquest quart de segle. Aquesta mostra fotogràfica, situada a la segona planta, estarà oberta per a que la visite tothom qui vulga, sense necessitat d’haver assistit a l’esmorzar o el dinar, únics actes pels quals és necessari treure un tiquet abans. En acabar, cap a les 18 h, s’acompanyarà de nou a la Mahoma al seu lloc de descans habitual per tancar la jornada.

Aquest és el primer d’un programa d’actes que es completa amb un concert de música festera a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar el diumenge 10 de març, en què seran protagonistes les marxes de la comparsa, i un dia de convivència amb perola, inflables i música el diumenge 5 de maig.

037

038

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper trobareu una nova vinyeta de sàtira de l'actualitat local. https://t.co/cVyTVNoseV
BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine