• Inici
  • Societat
  • La iniciativa de l'Associació de Dones aconsegueix fer més de 400 coixinets solidaris

La iniciativa de l'Associació de Dones aconsegueix fer més de 400 coixinets solidaris

| Eduard Garcia Molina | Societat
La iniciativa de l'Associació de Dones aconsegueix fer més de 400 coixinets solidaris

El passat diumenge estava convocat per l'Associació de Dones de Biar, Consumidors i Usuaris una jornada solidària on desenes de voluntàries i voluntaris van realitzar més de 400 coixinets del cor. Una iniciativa solidària amb les dones amb les dones que han hagut de patir una operació de càncer de mama, i que gràcies a estos coixinets en forma de cor amb les puntes de la 'v' més pronunciades pot ajudar a la seua recuperació post-operatòria, tant a nivell anímic com físic.

Des de l'Associació de Dones, organitzadores de l'esdeveniment, han volgut agrair la col·laboració de les entitats públiques i privades que van fer possible també la jornada, de fet els coixinets es repartiran al llarg i ample dels hospitals del País Valencià. Des de l'Associació també s'ha volgut agrair la col·laboració de la comparsa Moros Vells de Biar, en prestar les taules, i a Catering Calendari pel seu transport.

També al Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant, que "des del primer moment en què van conéixer el projecte no van dubtar en oferir la seua ajuda i que a més a més diumenge es va oferir a proporcionar els materials per a fer 500 coixins més". Un agraïment que van estendre també al Centre de Salut de Biar.

02

L'Associació de Dones de Biar va celebrar el passat 16 de gener una roda de premsa per explicar al poble la iniciativa

Ressò mediàtic

L'organització de l'esdeveniment va tindre un notable ressò mediàtic en els mitjans locals, comarcals i altres, sent així que a través de les xarxes socials s'han tingut paraules d'agraïment per als diferents mitjans que d'una o altra forma han donat cobertura a la quedada solidària: Canal 3 de Biar, Intercomarcal TV, Biar Digial, Radio Villena-Cadena SER, À Punt i el diari Información.

Afegint també que des de l'Ajuntament de Biar s'ha possibilitat a través de la Casa de Cultura que es puguera celebrar la jornada en les seues instal·lacions, gràcies al suport de les Regidories de Serveis Socials i la d'Igualtat.

L'article té 61 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).