• Inici
  • Societat
  • El primer número de Biar Digital en Paper ja està al carrer

El primer número de Biar Digital en Paper ja està al carrer

| Pablo Ortín Perpinyà | Societat
El primer número de Biar Digital en Paper ja està al carrer

Els veïns i veïnes de Biar ja poden consultar el més destacat del nostre poble amb un diari entre les mans. El dilluns 28 de gener ha vist la llum el primer número de Biar Digital en Paper, la nova aposta dins del periodisme de proximitat de l’equip de Biar Digital. El diari es pot comprar al preu d’1 € en la Papereria- Llibreria Vilar i a la Papereria Llibreria el Convent. També es pot consultar a l’Agència de Lectura i al Centre Social, i estarà disponible als establiments anunciants del mitjà, on es podrà consultar.

Aquest format recull les notícies principals de cada mes, els fets destacables de fa cinc anys – aprofitant l’aniversari de Biar Digital- i un resum del plenari municipal. A més, compta amb apartats propis com “La finestra de les associacions”, en aquest número dedicat a Sant Antoni Abat amb l’article de Pau Valdés “La música a la festivitat del Rei Pàixaro”, o “La xarraeta de la Cavalleria”, que anirà recuperant expressions genuïnes de Biar que cada vegada s’escolten menys als nostres carrers. També publiquem els ja coneguts “Rollets i Fogasses” i un article d“IES digital”, escrit per els i les alumnes del centre.

Destaca l’aposta per l’impacte visual, amb una foto de portada a càrrec de fotògrafs locals i “La Vinyeta” d’Eloy Alemany a la contraportada. Així, les imatges també seran protagonistes junt amb la tinta i el paper.

Biar Digital en Paper busca completar l’oferta informativa del web, amb un format diferent com és el paper, per arribar allà on no ha fa la versió digital. Tanmateix, una vegada passat el mes es podrà recuperar tot el contingut a Biar Digital.

L'article té 29 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).