Previous ◁ | ▷ Next

El primer número de Biar Digital en Paper ja està al carrer

Portada del primer número de Biar Digital en paper Portada del primer número de Biar Digital en paper

Els veïns i veïnes de Biar ja poden consultar el més destacat del nostre poble amb un diari entre les mans. El dilluns 28 de gener ha vist la llum el primer número de Biar Digital en Paper, la nova aposta dins del periodisme de proximitat de l’equip de Biar Digital. El diari es pot comprar al preu d’1 € en la Papereria- Llibreria Vilar i a la Papereria Llibreria el Convent. També es pot consultar a l’Agència de Lectura i al Centre Social, i estarà disponible als establiments anunciants del mitjà, on es podrà consultar.

Aquest format recull les notícies principals de cada mes, els fets destacables de fa cinc anys – aprofitant l’aniversari de Biar Digital- i un resum del plenari municipal. A més, compta amb apartats propis com “La finestra de les associacions”, en aquest número dedicat a Sant Antoni Abat amb l’article de Pau Valdés “La música a la festivitat del Rei Pàixaro”, o “La xarraeta de la Cavalleria”, que anirà recuperant expressions genuïnes de Biar que cada vegada s’escolten menys als nostres carrers. També publiquem els ja coneguts “Rollets i Fogasses” i un article d“IES digital”, escrit per els i les alumnes del centre.

Destaca l’aposta per l’impacte visual, amb una foto de portada a càrrec de fotògrafs locals i “La Vinyeta” d’Eloy Alemany a la contraportada. Així, les imatges també seran protagonistes junt amb la tinta i el paper.

Biar Digital en Paper busca completar l’oferta informativa del web, amb un format diferent com és el paper, per arribar allà on no ha fa la versió digital. Tanmateix, una vegada passat el mes es podrà recuperar tot el contingut a Biar Digital.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Programa complet de la VIII Fireta d'Estiu https://t.co/FZ4d518h8T https://t.co/6IUSEqAExU
BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine