Previous ◁ | ▷ Next

Biar Digital estrena una edició mensual en paper

Exemplars de la tirada de prova de Biar Digital en paper Exemplars de la tirada de prova de Biar Digital en paper

El pròxim mes de febrer Biar Digital està d’aniversari, ja que farem 5 anys que el projecte va començar a rodar. Poc a poc el mitjà local ha anat superant reptes i metes, i és per això que l’Equip ens hem marcat un més, senyal de la consolidació del periodisme de proximitat a Biar.

Ja que a partir del pròxim dilluns es podrà trobar a les papereries del poble a un preu simbòlic d’1 € una edició mensual en paper de Biar Digital, on es recolliran les notícies que ha deixat el mes, així com una columna dedicada a les associacions, els rotllets i fogasses, la vinyeta d’Eloy Alemany, les notícies que van passar fa cinc anys i que es van recollir per part de Biar Digital, així com un resum del ple municipal, la notícia més destacada de l’espai «IES Digital» o els titulars de les entrevistes realitzades durant el mes, a banda d'alguna altra novetat.

Si bé és cert que alguns apartats es publicaran abans en l’edició impresa que en la web, donant-li així un valor afegit a l’edició en paper que eixirà a la llum l’última setmana de cada mes, una edició que també pensa en el medi ambient, ja que l’edició es fa en paper reciclat i s’imprimeix a Biar.

Este nou projecte de l’Equip de Biar Digital vol arribar de forma mensual a un públic ampli, a banda de suposar una aposta per les persones majors que podran consultar l’actualitat local a través d’un format molt més amable per a elles i ells. També volem ajudar a la difusió dels continguts i fer una aposta per la premsa impresa, la qual, tot i l’impuls de les noves tecnologies pensem que no hauria de desaparéixer, ja que tot i l’agilitat i immediatesa de la premsa digital, mai no podrà superar el plaer de consultar la premsa esmorzant o prenent un café, un fet que volem que també tinga el seu reflex a nivell local.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Programa complet de la VIII Fireta d'Estiu https://t.co/FZ4d518h8T https://t.co/6IUSEqAExU
BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine