• Inici
  • Societat
  • Biar Digital estrena una edició mensual en paper

Biar Digital estrena una edició mensual en paper

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar Digital estrena una edició mensual en paper

El pròxim mes de febrer Biar Digital està d’aniversari, ja que farem 5 anys que el projecte va començar a rodar. Poc a poc el mitjà local ha anat superant reptes i metes, i és per això que l’Equip ens hem marcat un més, senyal de la consolidació del periodisme de proximitat a Biar.

Ja que a partir del pròxim dilluns es podrà trobar a les papereries del poble a un preu simbòlic d’1 € una edició mensual en paper de Biar Digital, on es recolliran les notícies que ha deixat el mes, així com una columna dedicada a les associacions, els rotllets i fogasses, la vinyeta d’Eloy Alemany, les notícies que van passar fa cinc anys i que es van recollir per part de Biar Digital, així com un resum del ple municipal, la notícia més destacada de l’espai «IES Digital» o els titulars de les entrevistes realitzades durant el mes, a banda d'alguna altra novetat.

Si bé és cert que alguns apartats es publicaran abans en l’edició impresa que en la web, donant-li així un valor afegit a l’edició en paper que eixirà a la llum l’última setmana de cada mes, una edició que també pensa en el medi ambient, ja que l’edició es fa en paper reciclat i s’imprimeix a Biar.

Este nou projecte de l’Equip de Biar Digital vol arribar de forma mensual a un públic ampli, a banda de suposar una aposta per les persones majors que podran consultar l’actualitat local a través d’un format molt més amable per a elles i ells. També volem ajudar a la difusió dels continguts i fer una aposta per la premsa impresa, la qual, tot i l’impuls de les noves tecnologies pensem que no hauria de desaparéixer, ja que tot i l’agilitat i immediatesa de la premsa digital, mai no podrà superar el plaer de consultar la premsa esmorzant o prenent un café, un fet que volem que també tinga el seu reflex a nivell local.

L'article té 38 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).