• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Prop d'una vintena de persones s'han ocupat en els últims mesos gràcies als programes de la Generalitat Valenciana

L'ocupació continua situant-se com una de les principals preocupacions socials, sinó la primera. És per això, que per paliar esta situació des dels poders públics es treballa en programes d'ocupació, com ara la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, comerç i Treball, qui col·labora activament amb els municipis valencians per posar en marxa diferents iniciatives a través dels ajuntaments, les administracions més pròximes a la ciutadania com sabem.

Programes que al nostre municipi s'han materialitzat a través de l'EMCORP, gràcies al qual han sigut contractades 3 persones: un oficial i dos peons d'obres públiques per a serveis de rehabilitació i adequació dels carrers i edificis municipals, i que treballaran durant sis mesos i mig amb jornada completa, programa que ha sigut el més recent en posar-se en marxa.

També a través de l'EMCORD es contractaren al llarg d'este any que acaba a dos persones: dos peons de jardineria per al manteniment i adequació d'espais verds municipals. Amb un contracte a jornada completa i una duració de sis mesos i mig.

D'altra banda, programes com EMERGE han possibilitat la contractació de 8 persones al nostre municipi, concretament un capatàs i set peons forestals per emplear-se en la neteja i desbrossament de rambles, neteja de dipòsits contra incendis i cunetes de camins. Huit persones que estan treballant en jornada completa durant sis mesos.

Finalment, també s'han iniciat altres programes com ara L'EMPUJU i l'EMCUJU, gràcies als quals han estat contractades cinc persones que estaven sense ocupació per un període d'un any amb jornada completa, programes que es van iniciar entre juliol i agost d'este any i que finalitzaran l'any pròxim 2019, segons s'ha informat des de la web de l'Ajuntament de Biar.

166

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital La biaruda Ángela Palazón s'incorpora al Xaloc Alacant i jugarà en primera divisió https://t.co/iNPhYMTyMN
3hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Acude", per Mayte Salguero https://t.co/uwPKHo4tJd
24hreplyretweetfavorite
BiarDigital Nova concentració per rebutjar l'últim assassinat masclista a Elx i una nova agressió a El Perellonet… https://t.co/RrtaHJp4kO
BiarDigital "El dulce encanto de las bandas de música desfilando", per Justo Román Soriano https://t.co/wCtBUA0COD

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine