• Inici
  • Societat
  • Amb motiu del Nadal Flama Violeta realitza una nova acció de sensibilització contra la violència masclista

Amb motiu del Nadal Flama Violeta realitza una nova acció de sensibilització contra la violència masclista

| Eduard Garcia Molina | Societat
Amb motiu del Nadal Flama Violeta realitza una nova acció de sensibilització contra la violència masclista

Després de les recents accions portades a terme des de l'Associació Feminista de Biar 'Flama Violeta' amb motiu del Dia Internacional per l'eradicació contra la violència sobre la Dona del passat 25 de novembre, o la concentració convocada el passat dijous, s'ha portat a terme una nova acció per part de l'entitat.

Ja que recolzant la iniciativa de l'associació feminista de Pamplona, des de Flama Violeta també s'ha volgut recordar a totes les dones que han estat assassinades en aquest any 2018. "ELLES NO ESTAN AQUEST NADAL"

Fent visibles a les companyes que ja no estan; "a qui l'amor, la pau i la felicitat les han sigut robades, tant a elles com a les seves famílies a costa del masclisme". Per aquesta raó han penjat un estel a l'arbre de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament amb el nom de cadascuna d'elles.

ENS VOLEM VIVES!

 164
165

L'article té 21 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).