Previous ◁ | ▷ Next

Amb motiu del Nadal Flama Violeta realitza una nova acció de sensibilització contra la violència masclista

Després de les recents accions portades a terme des de l'Associació Feminista de Biar 'Flama Violeta' amb motiu del Dia Internacional per l'eradicació contra la violència sobre la Dona del passat 25 de novembre, o la concentració convocada el passat dijous, s'ha portat a terme una nova acció per part de l'entitat.

Ja que recolzant la iniciativa de l'associació feminista de Pamplona, des de Flama Violeta també s'ha volgut recordar a totes les dones que han estat assassinades en aquest any 2018. "ELLES NO ESTAN AQUEST NADAL"

Fent visibles a les companyes que ja no estan; "a qui l'amor, la pau i la felicitat les han sigut robades, tant a elles com a les seves famílies a costa del masclisme". Per aquesta raó han penjat un estel a l'arbre de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament amb el nom de cadascuna d'elles.

ENS VOLEM VIVES!

 164
165

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "A la musa que regresa", per Justo Román Soriano https://t.co/W8F6yJHNPW
BiarDigital [IES Digital] Tallers d'Educació emocional i positivisme intel·ligent per a totes i tots https://t.co/tcWmk6Y2Y4
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'El concurs de cartells de Carnestoltes' https://t.co/7fw1tD6Qw5 https://t.co/DDlpyQmvIt

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine