• Inici
  • Societat
  • Convocada una concentració per part de Flama Violeta per a esta vesprada

Convocada una concentració per part de Flama Violeta per a esta vesprada

| Eduard Garcia Molina | Societat
Convocada una concentració per part de Flama Violeta per a esta vesprada

Després dels dos últims assassinats masclistes s'ha fet pública una convocatòria per a hui dimecres des de l'Associació Feminista Flama Violeta de Biar, un total de 94 en el que va d'any a l'Estat espanyol, Laura Luelmo, professora de 26 anys d'edat assassinada de forma brutal pel seu assassí confés a El Campillo (Huelva), i una jove de 14 anys de qui s'ha trobat el cosa a Sestao (Biscaia) en estranyes circumstàcnies.

Des de Flama Violeta s'ha fet extensible la convocatòria de la concentració esta vesprada a les 19:30 h. en la plaça de l'Ajuntament en memòria de les dones assassinades, així com s'ha demanat que la gent que hi assistisca porte un ciri per encendre'l com a símbol de totes elles.

L'article té 40 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).