• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Miguel Maestre reconegut per la seua labor com a cronista oficial de Biar

Miguel Maestre reconegut per la seua labor com a cronista oficial de Biar Fotografies: Biar Digital

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Biar es va quedar xicoteta per acollir familiars, amics i membres de la Corporació Municipal, així com una representació de l'Associació de Cronistes Oficials del Regne de València que es citaren el passat divendres a partir de les 18:30 h. per retre homenatge a qui durant prop de tres dècades és el cronista oficial de la Vila de Biar, Miguel Maestre Castelló.

IMG 2490

L'acte va ser conduït pel primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura Joan Lluís Escoda, qui va destacar la labor de Maestre, així com que per primera vegada se li concedira a la Vila de Biar una condecoració per part de l'Associació de Cronistes Oficials.

IMG 2491

La intervenció d'Escoda va donar lloc a la presentació dels membres de la taula: l'alcalde Julio Sanjuán, el secretari de l'Associació de Cronistes Oficials Josep Ramon Sanchis, un dels vocals de l'Associació, César Salvo, així com el president de l'Associació, Francisco Montblanc, a banda com és natural de Miguel Maestre. Durant l'acte es va llegir l'acta per la qual s'atorgava a Miguel Maestre i el seu company Cardona, cronista de Benissa, la condecoració, afirmant que el motiu de de donar-li el guardó a Biar i no a València com és habitual, fou per motius de salut del guardonat, entregant-se-li una placa com a distingit cronista oficial.

IMG 2494

Per la seua banda Miguel Maestre també va fer unes paraules al públic, agraint la distinció, posant èmfasi en la importància històrica de Biar, tot esperant que continue tenint-la, així com en el suport que ha trobat al poble per part de l'Ajuntament, les comparses, les associacions locals i el poble en general. Declarant-se com un "enamorat de Biar", un sentiment que li havien trasmés son pare i sa mare. Afegint que si havia comés algun error demanava perdó, però que quan havia tocat alguna porta se li havia obert, i "fins que Déu vulguera estaria a Biar fent una labor silenciosa i de molt de sentiment". Maestre va tancar la seua intervenció agrint la presència dels presents i mostrant la seua emoció pel guardó i el reconeixement.

L'acte es va tancar després d'unes paraules del president de l'Associació de Cronistes Oficials del Regne de València i de l'alcalde de la Vila.

Fotografies: Biar Digital

IMG 2495

IMG 2499

IMG 2501

IMG 2505

IMG 2509

IMG 2513

IMG 2514

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital La ràpida intervenció de veïns i bombers eviten que es propague un incendi a la zona del Santuari… https://t.co/Gk6lg0o3wg
BiarDigital Com queda la distribució de les Regidories amb el nou Equip de Govern municipal? https://t.co/RHg1a9O8OL
BiarDigital "A los amigos", per Mayte Salguero https://t.co/PIe4xYRyIJ
BiarDigital Biar condemna una volta més la violència masclista i patriarcal https://t.co/LRxDqJ6tld https://t.co/wPaNpGwwen

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine