Previous ◁ | ▷ Next

L’Equip de Govern treballa en diverses possibilitats pel futur de l’Alberg

El futur de l’Alberg de Biar és, a hores d’ara, incert. El contracte de concessió entre l’empresa privada Quatre Fulles i la Generalitat Valenciana per a la gestió i explotació de les instal·lacions arribava a la fi el passat 8 de novembre, com ja vam avançar a Biar Digital.

Des de l’administració autonòmica s’apostava perquè l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) gestionés directament el centre. Amb la fi de la concessió consumada i com que no es renova l’empresa, el futur dels treballadors i treballadores es troba en l’aire.

La intenció de Conselleria era fer un centre d’atenció a menors que pogués començar a funcionar de manera imminent perquè pensaven que les instal·lacions ja estaven habilitades per a això. No és el cas, el centre necessitaria d’una inversió i un termini d’aproximadament un any per poder començar a funcionar. Problemes de comunicació han portat a aquest malentès, ja que des de Conselleria es desconeixia l’estat del centre i el bon funcionament del mateix- que oferta un servei a un preu raonable- i no es vol perjudicar el municipi en aquest sentit. L’Ajuntament, per la seua banda, vol que l’Alberg continue obert. Amb aquesta situació, segons fonts municipals, s’obrin diverses possibilitats.

Una primera opció seria, malgrat tot, posar en marxa el centre d’atenció a menors a l’Alberg. L’equip de govern, però, està negociant amb una entitat bancària per aconseguir entre quatre i sis habitatges de protecció social per cedir-ne alguns a Conselleria com a alternativa a l’anterior opció. Les negociacions per l’Alberg i pels habitatges socials són operacions separades però es condicionen l’una a l’altra. Per últim, l’equip de govern també treballa en la possibilitat de situar un Alberg a la casa de “la Marcota” o a “l’Hospederia”, ambdós de propietat municipal.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/tTrgZDIzy6 https://t.co/XbSdqqESp4
14hreplyretweetfavorite
BiarDigital Biar està al capdavant en la recollida de residus en la contornada https://t.co/5NmYMr9ZeU https://t.co/xzxkkRml11
BiarDigital [IES Digital] L'Erasmus Plus de l'IES Biar: Una finestra oberta al món https://t.co/wwWSuqZVWy https://t.co/1cUHQvJUza
BiarDigital [IES Digital] "L'Erasmus Plus de l'IES Biar: Una finestra oberta al món", per Laura Barberà https://t.co/M9y0VlR595 https://t.co/D2iQkKFRno

Enquesta

Sí - 70.2%
No - 23.4%
Indiferent - 6.4%

Han votat: 47
Enquesta tancada on: Setembre 21, 2018
Joomla templates by Joomlashine