Previous ◁ | ▷ Next

L’Equip de Govern treballa en diverses possibilitats pel futur de l’Alberg

El futur de l’Alberg de Biar és, a hores d’ara, incert. El contracte de concessió entre l’empresa privada Quatre Fulles i la Generalitat Valenciana per a la gestió i explotació de les instal·lacions arribava a la fi el passat 8 de novembre, com ja vam avançar a Biar Digital.

Des de l’administració autonòmica s’apostava perquè l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) gestionés directament el centre. Amb la fi de la concessió consumada i com que no es renova l’empresa, el futur dels treballadors i treballadores es troba en l’aire.

La intenció de Conselleria era fer un centre d’atenció a menors que pogués començar a funcionar de manera imminent perquè pensaven que les instal·lacions ja estaven habilitades per a això. No és el cas, el centre necessitaria d’una inversió i un termini d’aproximadament un any per poder començar a funcionar. Problemes de comunicació han portat a aquest malentès, ja que des de Conselleria es desconeixia l’estat del centre i el bon funcionament del mateix- que oferta un servei a un preu raonable- i no es vol perjudicar el municipi en aquest sentit. L’Ajuntament, per la seua banda, vol que l’Alberg continue obert. Amb aquesta situació, segons fonts municipals, s’obrin diverses possibilitats.

Una primera opció seria, malgrat tot, posar en marxa el centre d’atenció a menors a l’Alberg. L’equip de govern, però, està negociant amb una entitat bancària per aconseguir entre quatre i sis habitatges de protecció social per cedir-ne alguns a Conselleria com a alternativa a l’anterior opció. Les negociacions per l’Alberg i pels habitatges socials són operacions separades però es condicionen l’una a l’altra. Per últim, l’equip de govern també treballa en la possibilitat de situar un Alberg a la casa de “la Marcota” o a “l’Hospederia”, ambdós de propietat municipal.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
18hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine