Imprimir aquesta pàgina

Augmenta la freqüència de trens regionals i MD Villena-Alacant amb connexió amb la UA a partir de hui dilluns

Així ho ha confirmat l'alcalde de Villena Francisco Javier Esquembre Menor, esta freqüència de trens vindrà acompanyada d'enllaç amb la Universitat d'Alacant. Estes millores venen acompanyades a partir de hui dilluns, 22 d'octubre, d'una baixada de preus en els bitllets i la creació d'abonaments especials per a usuaris freqüents i estudiants universitaris, permeten així una millor comunicació entre el nostre municipi i la capital alacantina, sense necessitat d'utilitzar el vehicle particular.

De fet serà possible viatjar fins a Alacant des de Villena a partir de 3'40 € per bitllet en anada i tornada en un tren regional. L'horari serà a partir de les 6:45 h. en hora d'eixida Villena-Alacant i fins a les 19:56 h., termini de temps en el qual es realitzaran un total de deu viatges en direcció a Alcant, també amb un increment d'eixides els divendres, dissabtes i diumenge. Mentre que la freqüència de trens de tornada Alacant-Villena tindrà la seua eixida a partir de les 7:37 h. el primer, fins a les 20:40 h. l'últim tren que ix des de la capital de la Costa Blanca.

Segons el primer edil de la ciutat veïna, l'equip de gobern té com a objectiu la connexió de Villena amb la Font de la Figuera, que alhora hauria de connectar amb Xàtiva i València, una connexió que permetre "una autèntica connexió de la Comunitat Valenciana a través del ferrocarril, posat que connectaria les tres capitals provincials". 

Uns canvis que tindran un acte d'explicació pel que fa a les noves freqüències i tarifes horàries en el hall del Teatre Chapí de Villena, després de l'acte membres de la Corporació Municipal de Villena i edils de diferents localitats com ara Saix, Beneixama, Banyeres de Mariola, El Pinós, La Font de la Figuera, Salines o Biar estrenaran la nova freqüència de trens. A Alacant els esperaran el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com dirigents de RENFE i edils d'altres localitats de la província.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

Articles relacionats (per etiqueta)