Previous ◁ | ▷ Next

L'Ajuntament de Biar oferirà un nou curs per a cuidadors i cuidadores de persones en situació de dependència a causa de l'edat

Fins al pròxim 24 de setembre tindran de temps les persones interessades en el nou curs que s'impulsa des de la Regidoria de Servicis Socials, inscripció que hauran de fer dilluns o dimecres en el Servei d'Atenció a la Dependència, en el Centre Social José Hernández Parra.

 

Els curs està dirigit a cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència derivada de l’edat, que hagen sigut reconeguts com a tals en la resolució de la PIA -Pla Individualitzat d'Atenció- per la qual cosa es concedeix la prestació econòmica per a cures en l’entorn familiar.

Excepcionalment, podran participar cuidadores de persones que no compten encara amb resolució de la PIA.

Dimecres de setembre, octube i novembre

L'inici del curs està prevista per a dimecres 26 de setembre, i s'allargarà fins al 21 de novembre. El curs s'impartirà tots els diemcres de 10 a 13 h. en el Centre Social José Hernández Parra.

Objectius:
• Facilitar uns coneixements bàsics per a millorar l’atenció sociosanitària de les persones en situació de dependència.
• Promoure procediments i estratègies més adequades per a mantenir i millorar l’autonomia personal de les persones en situació de dependència.
• Oferir informació sobre productes de suport que propicien que les persones es pugen atendre a elles mateixes depenent i la seua vida autònoma.
• Facilitar i donar suport emocional a les persones cuidadores.
• Informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adequats.
• Impulsar el reconeixements social de les persones cuidadores.

També podeu llegir o vore en vídeo l'última entrevista realitzada al regidor de Serveis Socials Ángel Troncoco.

124

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Entrevistes a la Fira Internacional d’Iberflora https://t.co/DHh7W60Qpu https://t.co/H9soGWUUcf
2hreplyretweetfavorite
BiarDigital 'La Vinyeta', per Eloy Alemañ - 'Joc de Trons' https://t.co/0VB14Qe94X https://t.co/sgsNFO6tL7
BiarDigital "A poesía abierta soy", per Mayte Salguero https://t.co/V5fS5NASpO
BiarDigital Els Premis 9 d'Octubre reconeixen la trajectòria esportiva i associativa, i la qualitat de la nostra hostaleria https://t.co/pLSLE4jtqG

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine