• Inici
  • Societat
  • Entrevista a Pepe "pastera" el treball sobre la pedra

Entrevista a Pepe "pastera" el treball sobre la pedra

| Eduard Garcia Molina | Societat

Pepe "pastera" que es considera autodidacta pel que fa al treball sobre la pedra en l'antiguitat així com el treball sobre l'escultura ens mostra com es feien eixos treballs a les muntanyes de Biar en una entrevista realitzada per Obert Ara l'any 2011.

 06

Mira el vídeo en Obert Ara

Nous continguts

Com sabeu Obert Ara és un projecte que pretén generar un arxiu en el temps, en format audiovisual, de les històries, tradicions, costums i llegendes a través de la temàtica local i de la hiperlocalitat, i cal dir que volem donar a conéixer alguns continguts editats fa un temps per començar en breu a donar a conéixer el nou contingut que anem preparant.

L'article té 13 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).