Previous ◁ | ▷ Next

L'estiu arriba un any més carregat d'activitats a Biar

Fa dos estius, a l'igual que l'any passat, la plaça de l'Ajuntament va ser escenari de nombroses activitats culturals Fa dos estius, a l'igual que l'any passat, la plaça de l'Ajuntament va ser escenari de nombroses activitats culturals

A l'igual que altres anys l'estiu arriba a Biar amb tot un seguit d'activitats lúdiques i culturals de la mà de la Regidoria de Cultura i les associacions locals. Val a dir que fa un parell d'anys, des de la mateixa Regidoria es feia una valoració molt positiva d'estes activitats, on participaren unes 1.500 persones. A continuació trobareu el programa d'actes per als mesos de juny, juliol, agost i setembre, és a dir, les activitats que ja s'han realitzat i les que estan per realitzar:

JUNY
Del 16 de juny a l’1 de juliol. Exposició fi de curs del Moviment de Pintura Biarense. 
Dia 24 de juny. Festival de Ballet, a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19’00 hores. 
Dia 30 de juny. Representació teatral “El Verí del Teatre” a l’Auditori de la Casa de Cultura. A les 19’30 hores. 
 
JULIOL
Dia 7 de juliol. Aplec de Dolçaines. Actuació de “Tres fan Ball” a la plaça de l’Ajuntament, 23’00 hores.
Dia 14 de juliol. XVI Encontre Coral Vila de Biar, a les 20’30 hores a l’Església de Biar. A càrrec de la Massa Coral “Mare de Déu de Gràcia” i amb la participació de la Coral “Amics Cantors d’Elx”. 
Del 16 al 20 de Juliol. Jornades Trombonístiques. Concerts del 18 al 20, a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. 
21 de juliol. Concert commemoratiu “600 Anys de la Generalitat”  a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar, a la plaça del raval, a les 21’30 h.
Dia 22 de juliol. Concert de Castell Vermell a la plaça del Raval a les 21’00 h.
Dia 27 de juliol. VIII Festival del Cooperativisme a la plaça del Convent a les 21’00 hores.
Dia 28 de juliol.  XXIII Festival Folklòric Vila de Biar a la plaça del Convent a les 22’00 hores, a càrrec del Grup de Cors i Danses de Biar.
Dia 28 de juliol al 22 d’agost. Exposició d’Art al Balcó per l’Associació  Moviment de Pintura Biarense.
 
AGOST
Durant el mes d’agost es realitzaran les tradicionals “Xarrades a la Fresca”, a càrrec de l’associació Amics del Patrimoni de Biar. 
Dia 4 d’agost.  A les 23’00 h. concert de Carles Dènia, a la plaça de l’Ajuntament.
Dia 5 d’agost. 1er Concurs d’Equitació al Passeig del Plàtan, a les 20’00 hores. Després, concert de flamenc a càrrec de Vanessa Teba a la plaça de la Constitució, a les 22’45 hores.
Del 7 al 10 d’Agost. Jornades de trompa. Concert del quartet de Trompa Cubana el dia 8 d’Agost a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. 
Dia 10 d’agost.  Concurs VISIONA’T. Lliurament de premis a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. Amb la participació del grup de teatre IMPROVIVENCIA. 
Dia 11 d’agost. Festa d’Estiu al Passeig del Plàtan amb activitats aquàtiques i color Party.  
Seguidament a les 22’00 hores l’actuació de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova” amb la presentació del llibre “Seguint els camins de l’Aigua” de l’autor Josep Lluís Bernabeu a la Plaça de l’Ajuntament. 
A partir de les 23’30 #BiarFest al Passeig del Plàtan. 
Dia 13 d’agost. Concert del trio “The Red Velvet”, a la plaça de l’Ajuntament a les 22’45 hores.
Dia 14 d’agost. Actuació de “The Aeronautics Oslo”, a les 23’00 hores a la plaça de l’Ajuntament.
 
SETEMBRE
Dia 29 de setembre. III Trobades “Pobles per la Diversitat”. Plaça  de l’Ajuntament, Raval i Passeig del Plàtan. Exposicions, Xarrades, Actuacions, Tallers, Jocs de Taula i Festa!
 Dia 30 de setembre. Aplec de Rondalles. Rondabars i Aplec a càrrec de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova”.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital ‼️S'ha anunciat per part del cap el Centre de Salut José Selva, qui ha volgut tranquil·litzar la població afirmant… https://t.co/7upjiyYilZ
BiarDigital ‼️Un grup de joves s'ofereix de forma altruista a ajudar a persones majors en menesters bàsics que s'hagen de fer f… https://t.co/IPmtL5oHfA
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ INFORMACION UTIL PARA TRABAJADORES Y AUTONOMOS ⚠ Desde el Ayuntamiento de Biar advertimos que la Guardia Civil está re…
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ Modificación del periodo de quemas⚠ Más información 👇 🔴📢 Modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alar…

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine