• Inici
  • Societat
  • L'estiu arriba un any més carregat d'activitats a Biar

L'estiu arriba un any més carregat d'activitats a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'estiu arriba un any més carregat d'activitats a Biar

A l'igual que altres anys l'estiu arriba a Biar amb tot un seguit d'activitats lúdiques i culturals de la mà de la Regidoria de Cultura i les associacions locals. Val a dir que fa un parell d'anys, des de la mateixa Regidoria es feia una valoració molt positiva d'estes activitats, on participaren unes 1.500 persones. A continuació trobareu el programa d'actes per als mesos de juny, juliol, agost i setembre, és a dir, les activitats que ja s'han realitzat i les que estan per realitzar:

JUNY
Del 16 de juny a l’1 de juliol. Exposició fi de curs del Moviment de Pintura Biarense. 
Dia 24 de juny. Festival de Ballet, a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19’00 hores. 
Dia 30 de juny. Representació teatral “El Verí del Teatre” a l’Auditori de la Casa de Cultura. A les 19’30 hores. 
 
JULIOL
Dia 7 de juliol. Aplec de Dolçaines. Actuació de “Tres fan Ball” a la plaça de l’Ajuntament, 23’00 hores.
Dia 14 de juliol. XVI Encontre Coral Vila de Biar, a les 20’30 hores a l’Església de Biar. A càrrec de la Massa Coral “Mare de Déu de Gràcia” i amb la participació de la Coral “Amics Cantors d’Elx”. 
Del 16 al 20 de Juliol. Jornades Trombonístiques. Concerts del 18 al 20, a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. 
21 de juliol. Concert commemoratiu “600 Anys de la Generalitat”  a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar, a la plaça del raval, a les 21’30 h.
Dia 22 de juliol. Concert de Castell Vermell a la plaça del Raval a les 21’00 h.
Dia 27 de juliol. VIII Festival del Cooperativisme a la plaça del Convent a les 21’00 hores.
Dia 28 de juliol.  XXIII Festival Folklòric Vila de Biar a la plaça del Convent a les 22’00 hores, a càrrec del Grup de Cors i Danses de Biar.
Dia 28 de juliol al 22 d’agost. Exposició d’Art al Balcó per l’Associació  Moviment de Pintura Biarense.
 
AGOST
Durant el mes d’agost es realitzaran les tradicionals “Xarrades a la Fresca”, a càrrec de l’associació Amics del Patrimoni de Biar. 
Dia 4 d’agost.  A les 23’00 h. concert de Carles Dènia, a la plaça de l’Ajuntament.
Dia 5 d’agost. 1er Concurs d’Equitació al Passeig del Plàtan, a les 20’00 hores. Després, concert de flamenc a càrrec de Vanessa Teba a la plaça de la Constitució, a les 22’45 hores.
Del 7 al 10 d’Agost. Jornades de trompa. Concert del quartet de Trompa Cubana el dia 8 d’Agost a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. 
Dia 10 d’agost.  Concurs VISIONA’T. Lliurament de premis a la plaça de l’Ajuntament, a les 22’30 hores. Amb la participació del grup de teatre IMPROVIVENCIA. 
Dia 11 d’agost. Festa d’Estiu al Passeig del Plàtan amb activitats aquàtiques i color Party.  
Seguidament a les 22’00 hores l’actuació de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova” amb la presentació del llibre “Seguint els camins de l’Aigua” de l’autor Josep Lluís Bernabeu a la Plaça de l’Ajuntament. 
A partir de les 23’30 #BiarFest al Passeig del Plàtan. 
Dia 13 d’agost. Concert del trio “The Red Velvet”, a la plaça de l’Ajuntament a les 22’45 hores.
Dia 14 d’agost. Actuació de “The Aeronautics Oslo”, a les 23’00 hores a la plaça de l’Ajuntament.
 
SETEMBRE
Dia 29 de setembre. III Trobades “Pobles per la Diversitat”. Plaça  de l’Ajuntament, Raval i Passeig del Plàtan. Exposicions, Xarrades, Actuacions, Tallers, Jocs de Taula i Festa!
 Dia 30 de setembre. Aplec de Rondalles. Rondabars i Aplec a càrrec de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova”.

L'article té 78 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).