• Inici
  • Societat
  • [vídeos] AEBI entrega 600 € en premis als espots per a la promoció del comerç local realitzat per alumnes de l'IES Biar

[vídeos] AEBI entrega 600 € en premis als espots per a la promoció del comerç local realitzat per alumnes de l'IES Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeos] AEBI entrega 600 € en premis als espots per a la promoció del comerç local realitzat per alumnes de l'IES Biar

El passat divendres en la sala Fontanelles de la Casa de Cultura de Biar es van repartir els premis als alumnes de 4t d'ESO i 2n de batxillerat que van realitzar els espots publicitaris per a promocionar el comerç i la indústria local del concurs organitzat per AEBI.

IMG 0351

L'acte va comptar amb la representació de mares i pares dels alumnes, així com la vicedirectora de l'IES Laura Barberà i les professores Lorena Sedano i Gemma Llorca, també per part d'AEBI les membres de la Junta directiva de l'associació, Belén Puig i Mª Sol Hernández, i per part de l'Ajuntament de Biar que va tindre presència en l'acte a través de a regidora de Comerç, Indústria i Turisme Cristina Hernández.

IMG 0354

L'edil va voler posar èmfasi en la necessitat de potenciar i apostar pel comerç local i per les nostres empreses per evitar el despoblament de Biar, assenyalant que són servicis bàsics que si volem conservar al poble hem d'apostar entre totes i tots, incidint sobre els joves que deuen ser conscients d'este fet també.

IMG 0358

Durant l'acte es van projectar els vídeos realitzats per a AEBI: "Si Biar crece, creces tú" (alumnes de 4t d'ESO) i "Biar, buit interior" (alumnes de 2n de batxillerat), a més a més es van entregar 600 € en premis als alumnes que van realitzar els vídeos, la meitat per als alumnes de 4t d'ESO i l'altra per als de batxillerat.

A continuació vos oferim els vídeos i més avall la resta de fotografies de l'acte d'entrega de premis:

"Biar, buit interior"
"Si Biar crece, creces tú"
IMG 0359
IMG 0363
IMG 0364
IMG 0369
IMG 0373
IMG 0376
IMG 0380

L'article té 75 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).