• Inici
  • Societat
  • Entrevista amb Moisés Mataix "Moi" agricultor ecològic

Entrevista amb Moisés Mataix "Moi" agricultor ecològic

| Eduard Garcia Molina | Societat

Moisés Mataix "Moi" es dedica a l'agricultura ecològica a Biar i ens parla de les raons per les quals la gent del poble ha de buscar oportunitats laborals fora, de cultura, religió, política, emigració o l'entorn de Biar entre altres.

Al llarg de d'una successió de tres vídeos de només tres minuts que foren realitzats per Obert Ara el 2011.

 05

Mira el vídeo en Obert Ara

Nous continguts

Com sabeu Obert Ara és un projecte que pretén generar un arxiu en el temps, en format audiovisual, de les històries, tradicions, costums i llegendes a través de la temàtica local i de la hiperlocalitat, i cal dir que volem donar a conéixer alguns continguts editats fa un temps per començar en breu a donar a conéixer el nou contingut que anem preparant.

L'article té 11 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).