Previous ◁ | ▷ Next

Biar serà un dels protagonistes durant l'estrena d'À Punt, la nova televisió pública valenciana

Hui diumenge a les 14:30 h. la nova televisió pública valenciana, À Punt, començarà les seues emissions en directe després de poc més d'un mes de fer-ho en proves. L'espai de comunicació públic valencià quedarà així configurat després de l'inici de les emissions de Ràdio À Punt i la web el passat 28 de desembre de 2017.

Si bé és cert que no és l'única bona notícia, ja que Biar serà un dels protagonistes en la posada en marxa de la televisió pública, concretament a les 21:35 h. en l'espai "Tot À Punt", un programa especial amb motiu de l'inici d'emissions, reportatge que donarà a conéixer les impressions de ciutadans i ciutadanes anònimes d'arreu de les comarques del País Valencià pel que fa a què esperen del nou espai comunicatiu valencià, com van viure el tancament de Canal Nou en 2013, i quina opinió en tenien de l'anterior televisió autonòmica, entre altres qüestions.

Com diem, Biar serà protagonista al principi del programa, ja que un equip d'À Punt es va desplaçar fins a la nostra localitat els passat 24 i 25 d'abril per a gravar tota una sèrie d'escenes quotidianes i posteriorment gravar una entrevista amb Eduard Garcia Molina -editor de Biar Digital-. És per tant un dia històric on els valencians i valencianes recuperem la nostra televisió pública i on a més a més Biar serà un dels escenaris d'este fet.

À Punt en les Trobades d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i el Comtat

A més a més À Punt va estar present a través de La Colla ahir en la Trobada d'Escoles celebrades a Biar i que van fer que el poble s'omplira amb unes 4.000 persones vingudes de les nostres comarques, segons les dades que ha proporcionat Escola Valenciana.

La Colla d'À Punt han animat la Trobada amb un taller per als xiquets i xiquetes, on van poder maquillar-se i fotografiar-se amb els Bíters i amb Aitana Ferrer en el photocall que es va habilitar en la plaça del Convent, un dels punts més importants de la Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i el Comtat, un esdeveniment que va tancar un total de 19 trobades realitzades arreu del territori valencià i de les quals han sigut partícips unes 216.000 persones, segons dades d'Escola Valenciana. 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine