Previous ◁ | ▷ Next

Empat tècnic entre els nostres lectors i lectores pel que fa a la possibilitat de canviar el recorregut de l'Entrà

Arribat el dia 15 de maig la nostra localitat torna a agafar el pols al treball i la rutina diària, donant pas també als reculls de fotos de Festes que es publiquen en les diferents xarxes socials per recordar la intensitat viscuda durant els dies del 9 al 13 de maig.

Des de Biar Digital, com no podia ser d'altra forma ens hem volgut sumar a la celebració dels dies grans de les Festes de Maig publicant la nostra tradicional fotografia en la nostra pàgina de Facebook -que supera els 1.600 seguidors en poc més de 4 anys-, també felicitant al poble amb una altra fotografia, amb l'entrevista a la regidora de Festes Cristina Hernández -un espai patrocinat pel Grup Municipal Socialista-, així com amb l'enquesta on vam preguntar als nostres lectors i lectors si estaven d'acord amb la proposta de canvi de recorregut de l'Entrà de Moros i Cristians el dia 10 de Maig.

Val a dir que l'enquesta ha tingut una àmplia participació amb un total de 301 vots -el 12'5 % dels 2.400 lecores i lectores que té de mitjana Biar Digital mensualment-, on s'ha donat un empat tècnic entre els lectors i lectores partidàries del canvi i els que no. Concretament l'opció en contra del canvi ha obtingut el 48'5 % i un total de 146 vots, mentre que l'opció favorable a canviar el recorregut de l'Entrà ha obtingut 143 vots, el 47'5 %, sols un punt menys. La tercera opció, la indiferència respecte a este canvi ha obtingut 12 vots que representa el 4 % del total, una opció que si s'haguera decantant per alguna de les dues opcions haguera pogut donar un avantatge major entre el "sí" i el "no".

Per conéixer més detalls sobre la possibilita d'este canvi pots veure en vídeo o llegir la seua respectiva transcripció de l'entrevista realitzada a l'edil de Festes de l'Ajuntament de Biar Cristina Hernández García, realitzada un parell de dies abans del començament de les Festes de Maig que vam acabar despús-ahir.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper trobareu una nova vinyeta de sàtira de l'actualitat local. https://t.co/cVyTVNoseV
BiarDigital De què moren els biaruts i biarudes? https://t.co/WRMP2qlD2Y
BiarDigital Primera entrevista a Magdalena Martínez des de que torna a ocupar el càrrec d'alcaldessa. @Biarsensacion https://t.co/PnyFBgXGVi
BiarDigital En les papereries-llibreries de Biar trobareu el nou exemplar de Biar Digital en paper. https://t.co/DlPXjgdBMA

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine