Previous ◁ | ▷ Next

Empat tècnic entre els nostres lectors i lectores pel que fa a la possibilitat de canviar el recorregut de l'Entrà

Arribat el dia 15 de maig la nostra localitat torna a agafar el pols al treball i la rutina diària, donant pas també als reculls de fotos de Festes que es publiquen en les diferents xarxes socials per recordar la intensitat viscuda durant els dies del 9 al 13 de maig.

Des de Biar Digital, com no podia ser d'altra forma ens hem volgut sumar a la celebració dels dies grans de les Festes de Maig publicant la nostra tradicional fotografia en la nostra pàgina de Facebook -que supera els 1.600 seguidors en poc més de 4 anys-, també felicitant al poble amb una altra fotografia, amb l'entrevista a la regidora de Festes Cristina Hernández -un espai patrocinat pel Grup Municipal Socialista-, així com amb l'enquesta on vam preguntar als nostres lectors i lectors si estaven d'acord amb la proposta de canvi de recorregut de l'Entrà de Moros i Cristians el dia 10 de Maig.

Val a dir que l'enquesta ha tingut una àmplia participació amb un total de 301 vots -el 12'5 % dels 2.400 lecores i lectores que té de mitjana Biar Digital mensualment-, on s'ha donat un empat tècnic entre els lectors i lectores partidàries del canvi i els que no. Concretament l'opció en contra del canvi ha obtingut el 48'5 % i un total de 146 vots, mentre que l'opció favorable a canviar el recorregut de l'Entrà ha obtingut 143 vots, el 47'5 %, sols un punt menys. La tercera opció, la indiferència respecte a este canvi ha obtingut 12 vots que representa el 4 % del total, una opció que si s'haguera decantant per alguna de les dues opcions haguera pogut donar un avantatge major entre el "sí" i el "no".

Per conéixer més detalls sobre la possibilita d'este canvi pots veure en vídeo o llegir la seua respectiva transcripció de l'entrevista realitzada a l'edil de Festes de l'Ajuntament de Biar Cristina Hernández García, realitzada un parell de dies abans del començament de les Festes de Maig que vam acabar despús-ahir.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine