Previous ◁ | ▷ Next

Les persones majors o amb diversitat funcional tindran accés a una tribuna per poder seguir l'Entrà de Moros i Cristians

Cada any als tradicionals actes de les festes de Moros i Cristians sempre s'hi suma algun tipus de novetat o xicotets canvis, per un costat està la rebaixa en les dimensions de les carrosses durant l'Entrà de Festes, també la normativa que fa més restrictiu l'ús de la pólvora durant els actes d'arcabusseria, si bé és cert que des de la Regidoria de Festes s'ha anunciat una novetat ben positiva com és la instal·lació d'una tribuna amb una capacitat de 60 localitats per a les persones majors o amb diversitat funcional de Biar que podran veure l'Entrà des d'esta instal·lació.

Un detall cap a les persones majors que fa temps que s'havia deixat de fer però que enguany es recuperarà situant l'estructura en la cantonada del carrer Marqués de Gràcia, darrere de l'escalinata trassera de l'Església Ntra. Senyora de l'Assumpció. 

Per a tindre accés a la tribuna cal retirar els tickets satisfent l'import com si fora una cadira més en l'Entrà de Festes a través del procés habitual, ja que la instal·lació de la tribuna correrà a càrrec de l'Ajuntament de Biar. Unes gestions que es realitzaran a través de la Regidoria de Serveis Socials, gràcies a la coordinació entre la regidora de Festes Cristina Hernández, i el regidor de Serveis Socials Ángel Troncoso, qui precisament seran tots dos els alcaldes de Festa durant el dia 10.

Lògicament la iniciativa busca que les persones que s'ubiquen en la tribuna tinguen una millor visibilitat d'un dels actes centrals de la Festa, una estructura que també comptarà amb adaptació per a les persones amb diversitat funcional que l'ocupen segons declaracions de la regidora de Festes Cristina Hernández per a este mitjà, qui també va voler aprofitar l'ocasió per desitjar a tot el poble unes bones festes de maig.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
18hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine