• Inici
  • Societat
  • El Comerç de Biar posa en valor l'ofici del comerciant a través de la seua experiència i coneixement de la seua professió

El Comerç de Biar posa en valor l'ofici del comerciant a través de la seua experiència i coneixement de la seua professió

| Eduard Garcia Molina | Societat
El Comerç de Biar posa en valor l'ofici del comerciant a través de la seua experiència i coneixement de la seua professió

AEBI presenta la nova campanya de conscienciació del comerç local. També podeu llegir en format pdf la nota de premsa original d'AEBI en el següent enllaç (versió en castellà).

La professionalitat dels forners per a elaborar la millor massa, el saber fer dels carnissers per a transmetre les nostres tradicions en cadascun dels seus productes elaborats, l'assessorament expert dels llibreters quant a històries i aventures o el coneixement en matèria d'estil i tendències del sector de la moda i els complements o del de la bellesa, entre uns altres, són els eixos entorn dels quals gira la campanya de conscienciació d'AEBI.

AEBI ha presentat aquest matí la nova proposta de comunicació del comerç de BIAR que, amb el lema “Connexió Premium”, incideix en la relació especial que s'estableix entre el comerciant i el seu client a través de l'experiència, saber fer i coneixement del seu ofici.

La campanya, que ha desenvolupat la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) i que a partir de hui podran descobrir els clients en els comerços associats de Biar, es presenta simultàniament en altres 25 localitats de la Comunitat Valenciana.

L'especialització, l'atenció personalitzada, el consell expert i la cura per convertir cada compra en una experiència única són les claus que converteixen el vincle entre el comerç i els veïns de Biar en una connexió del més alt nivell de qualitat.

Hi ha altres factors que també contribueixen a enfortir aquesta connexió, segons ha explicat la presidenta Mª Dolores Ferriz, com la confiança entre el comerciant i el client, les experiències que es creen quan olorem, assaborim o toquem un producte, o l'aportació del comerç a la localitat, la seua història, la seua cultura, les seues tradicions… “El comerciant demostra que no solament coneix molt bé el producte, sinó que també ens coneix a nosaltres, els clients”, ha afegit.

En aquesta ocasió, el focus es posa en l'ofici del comerciant i es recupera el concepte clàssic dels tradicionals “Gremis de comerciants” per a posar en valor el saber fer d'aquests professionals.

12 PERSONATGES PER A POSAR ROSTRE A CADA OFICI

Per a fer-ho, l'associació se servirà de dotze divertits personatges que al llarg dels pròxims mesos acompanyaran als comerciants en la campanya i els ajudaran a explicar als seus clients què fa únic a cadascun dels oficis.

Així, Manuel, el carnisser, o La Dolça, pastissera de professió, posaran en valor el coneixement i treball artesà d'aquests comerços del sector de l'Alimentació, que fan dels seus productes els de millor qualitat. L'atenció a les tendències i la cura per la imatge de comerciants com Aurora o Rosa, que ens ajuden a veure'ns i sentir-nos bé, serviran per a explicar els valors de sectors com el de la Moda i complements o el de Bellesa i Salut. I personatges com Alfonso, del sector Serveis, o Ginés, de Llar, entre uns altres, ens explicaran per què el seu assessorament i els seus consells experts fan possible que sempre trobem la millor solució, facilitant-nos així les compres i la vida.

La campanya repassarà cada mes un dels gremis que podem trobar en el comerç de Biar. Començarà la setmana vinent celebrant el Dia del Llibre amb els comerços del sector Llibreria-Papereria. Al maig li tocarà el torn a la Moda i Complements; al juny, Alimentació; i així seguirà posant en valor cada mes un sector fins al mes de novembre.

COVACO certificarà cada mes als comerços de Biar que reuneixen els requisits per a presumir d'una “Connexió Premium” amb un segell que certifica la seua experiència i que permetrà als clients identificar-los com a tendes que aposten pel servei al client i que contribueixen directament al benestar i creixement econòmic de la localitat.

I l'associació, al seu torn, lliurarà un certificat de “Connexió Premium” a aquelles institucions i agents de la localitat que col·laboren amb el comerç i que contribueixen al seu enfortiment com un dels principals sectors estratègics de la localitat.

“I perquè els nostres clients es porten un trosset de la campanya a les seues cases i tinguen sempre present per què entre ells i el comerç de Biar existeix una “Connexió Premium” els comerços els regalaran uns imants col·leccionables amb els dotze personatges d'aquesta campanya”.

Aquests imants es podran arreplegar-se cada mes en els comerços associats que participen en l'acció de cada gremi, fins a completar els dotze que componen la campanya.

Per a acompanyar l'arrencada de la iniciativa en els comerços, el dissabte 14 d'Abril, està prevista una animació en el carrer en la qual dos dels personatges de la campanya explicaran als clients el contingut de la mateixa i els distingiran amb uns segells de “Connexió Premium”, en aquest cas en forma d'adhesius amb el lema “Lo nuestro ha sido una conexión a primera vista”.

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).