III Concurs de fotografia "Moros i Cristians"

| Eduard Garcia Molina | Societat
III Concurs de fotografia "Moros i Cristians"

Recordeu que des de la Cooperativa Eléctrica Ntra. Senyora de Gràcia de Biar s'han anunciat les bases del III Concurs fotogràfic "Moros i Cristians", en el concurs podran participar els socis i sòcies de la cooperativa així com familiars directes, mentre que el tema, a l'igual que altres anys seran les Festes, les fotografies podran presentar-se en blanc i negre o en color, fins a un total de tres fotografies per concursant, i l'objectiu serà "aconseguir imatges que il·lustren l'essència i trets distintius de les Festes de Moros i Cristians".

Cal tindre en compte que el plaç finalitza divendres 30 de maig. D'altra banda els premis estaran dotats amb 295 €, 200 € i 100 € respectivament per al primer, segon i tercer premi.

Cal consultar el web de la Cooperativa per conéixer tots els detalls.

L'article té 17 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).