AEBI renova la seua Junta directiva

| Eduard Garcia Molina | Societat
AEBI renova la seua Junta directiva

Fruit de la reunió que va tindre lloc el passat dimecres al local de l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI), l'associació ha decidit renovar la seua junta directiva al finalitzar el mandat de l'anterior junta en una jornada que també va comptar amb la participació de Francisco Rovira com a secretari general de Facpyme.

L'associació empresarial AEBI havia estat presidida fins ara per Pepe Verdú, a qui Biar Digital va entrevistar en desembre de 2015 per este motiu. Val a dir que l'actual junta està formada de moment per cinc persones: Rosa María Almiñana, Daniel Durà, Lola Ferriz, Eduard Garcia i Ramón Martínez, tot i que a la junta es pot incorporar alguna persona més. Una junta renovada que ja està començant a dissenyar les pròximes accions de l'associació de cara als pròxims mesos.

54

55

L'article té 67 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).