[IES Digital] Dimecres 12 d'abril. Jornada d'activitats del cicle de primavera

| Eduard Garcia Molina | IES Digital
[IES Digital] Dimecres 12 d'abril. Jornada d'activitats del cicle de primavera

La jornada va estar marcada per la Cursa Solidària, amb una disfressa ben original, per grups, arribàrem fins el Plàtan; també hem fet excursions per Biar i terme; l'alumnat i professorat més ciclista, férem una exida amb bici; I, després d'un bon esmorzar, van començar les finals esportives i, com no, el partit que tots els anys juguen els alumnes de 2n de Bat contra els professors ... En aquesta ocasió, vam haver d'arribar als penalts i 2n de Bat fou l'equip guanyador.

I és que quan s'apropa la Pasqua és temps d'eixir de les classes, de tocar muntanya, de banyar-nos de solet, de fer esports d'exterior i de compartir esmorzars especials, amb un bon pica-pica. 

Amb tot, ens n'anem per tornar amb les piles ben carregades, arrancar motors i encarar el final de curs amb força i energia. 
 
IES Digital. Laura Barberà
019
020
17
18

L'article té 22 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).