El pregó, Sant Vicent i els actes previs anuncien l'arribada de les Festes de Maig a Biar

Del dissabte 22 d'abril al dissabte 6 de maig tindran lloc els actes previs a les Festes de Maig a la nostra població, concretament el proper dissabte 22 d'abril es realitzarà el Pregó de Festes i presentació del Cartell i Revista de Festes 2017, el pregó serà a càrrec de Cristóbal Sarrió Lledó, mentre que el cartell és obra de Tomás Sanchís Colomina, l'acte es realitzarà a les 21 h. a l'Auditori de la Casa de Cultura presentat per Mari Pau Amorós i Marco i per Pablo Ortín Perpinyà, membre de l'Equip de Biar Digital.

El següent acte tindrà lloc diumenge 3 de maig a l'auditori de la Casa de Cultura tindrà lloc el XXIV Concert de Música Festera, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar, concert subvencionat per la Diputació d'Alacant dins la XXII Campanya "Música als pobles", i a la vesprada la Festivitat de l'Anunciació, a partir de les 18:30 h al Santuari Mare de Déu de Gràcia, amb la Proclamació de la Paraula i la tradicional Felicitació Sabatina.

Mentre que dilluns 24 d'abril tindrà lloc el dia de Sant Vicent amb la processó dels Combregars i els trets d'arcabusseria que recorreran els principals carrers del poble i la Replega de Sant Vicent.

Finalment, dissabte 6 de maig tindrà lloc el VIII Concert de música festera per a dolçaina i tabal i 1r Premi de Composició "Vila de Biar", amb la participació de la Colla de dolçaines i tabals "La bassa la vila".

L'organització dels actes han comptat amb la col·laboració de la Confraria Mare de Déu de Gràcia, la Societat Unió Musical de Biar, les Regidories de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Biar, la Casa de Cultura, la Diputació d'Alacant i la Colla de Dolçaina i tabal "Bassa la Vila" de Biar.

 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Payá es va encarregar de l'Arxiu municipal durant més de 50 anys i va ser pregoner de les Festes en 2011. https://t.co/HWpWTqXXbl
BiarDigital 📌Aigua de les Fontanelles? Que té a veure amb la vinyeta d'este mes realitzada per Eloy Alemañ Navalón? 👉🏻Ho pots… https://t.co/cRHdCByC02
BiarDigital Una competició que no és prioritària per al club local. https://t.co/Swi5wS7vHy
BiarDigital Tot i això la incidència a #Biar continua sent alta. @GVAsanitat #Covid19 https://t.co/uKhPQ1ch9K

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com