• Inici
  • Societat
  • Dijous continuen els actes al voltant del 8 de Març

Dijous continuen els actes al voltant del 8 de Març

| Eduard Garcia Molina | Societat
Dijous continuen els actes al voltant del 8 de Març

Després de la projecció de la pel·lícula "Sufragistas" i la xarrada a càrrec d'Ana Navarro sobre la dona en els mitjans de comunicació, els pròxim dijous 16 de març continuen les activitats al voltant del 8 de Març com a dia internacional de la Dona Treballadora amb una Taula d'experiències amb 7 dones biarudes que han contribuït al desenvolupament del nostre poble: Mª Cristina Hernández, Magdalena Martínez, Mª Teresa Román, Reme Mataix, Rafaela Mollá, Aída Campos i Amparo Payá, a les 19:30 h. a la Casa de Cultura.

Mentre que per concloure les jornades el 23 de març a les 19:30 h. es realitzarà una nova xarrada al voltant de la importància de la transmissió dels valors des de l'entorn familiar, a càrrec de l'IES Biar sota el títol "El futur dels valors" a càrrec de Mª Gracia Millá Romero, directora del CDIAT d'APADIS, a les 19:30 h. a la Casa de Cultura de Biar.

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).