• Inici
  • Societat
  • L'Ajuntament de Biar ofereix un curs de cambrer o cambrera de pisos

L'Ajuntament de Biar ofereix un curs de cambrer o cambrera de pisos

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'Ajuntament de Biar ofereix un curs de cambrer o cambrera de pisos

Des de l'Ajuntament de Biar s'ha organitzat el curs de formació gratuïta de cambrer o cambrera de pisos per als propers mesos de maig i juny, l'inici del curs tndrà lloc tot just el dia de descans de Festes, 14 de maig i tindrà la seua finalització el 10 de juny, amb una durada total de 100 hores en horari de 9 a 14 h.

El lloc on es realitzarà el curs seran a l'Hotel rural La Façana i a l'Hotel Vila de Biar. El curs està dirigit a persones que es troben en situació de desocupació, per tant serà necessari presentar fotocòpies de la targeta DARDE i DNI per a la inscripció,

Inscripcions

Les incripcions ja es poden fer via online, CdT Alacant - Secretaria Virtual (http://kcy.me/y77t) o dirigint-se a l'AEDL de Biar (plaça Constitució, 5).

Finançament

El curs és possible gràcies al finançament de diferentes organismes i institutucions, concretament pel Fons Social Europeu (FSE) i Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació; i també el Centre de Turisme d'Alacant (CdT)-Interior i l'Ajuntament Biar.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).