• Inici
  • Societat
  • S'obri el termini de matriculació de les proves de la JQCV

S'obri el termini de matriculació de les proves de la JQCV

| Eduard Garcia Molina | Societat
S'obri el termini de matriculació de les proves de la JQCV

A partir de hui s'obri el termini de presentació de sol·licituds per a la realització de les proves de certificats oficials administratius de coneixements de valencià que organitza la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), un organisme depenent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el termini concretament serà de l'1 al 26 d'abril d'enguany.

Sol·licitud de matrícula per a la realització de proves per a l'obtenció de certificats oficials administratius de coneixements de valencià (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià - JQCV).

Val a dir també que des de la Regidoria d'Educació s'organitzen tots els anys una sèrie de cursos per a les persones de Biar interessades en l'obtenció del títol de Grau Mitjà i Superior a la Casa de Cultura. Els cursos tenen el seu inici al mes de setembre i finalitzen una vegada es presenten a l'examen les persones interessades.

En el següent enllaç es pot consultar el procediment, taxes, matriculació i altres: Detalls del procediment.

L'article té 35 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).