La nevada a Biar apareix en La Sexta Noticias tot i que el confonen amb un poble d'Almeria

| Eduard Garcia Molina | Successos
La nevada a Biar apareix en La Sexta Noticias tot i que el confonen amb un poble d'Almeria

A falta de televisió autonòmica són les televisions privades d'àmbit estatal així com els mitjans en format escrit i especialment digital del nostre territori qui estan cobrint les fortes nevades en les comarques centrals i sud del País Valencià. És el cas de La Sexta, que ahir va donar cobertura a les nevades en diferents punts de la geografia estatal i que va mostrar unes breus imatges de Biar, així com altres pobles veïns com ara Castalla, Banyeres de Mariola o Villena.

Tot i la brevetat de les imatges el nostre municipi apareix en dues ocasions, si punxeu en este enllaç podeu avançar fins al minut 6 i 44 segons (6' 44") per veure les primeres imatges que són de l'avinguda d'Alacant completament coberta de neu, i les segones imatges podeu avançar fins al minut 7 i 8 segons (7' 08"), tot i que des de La Sexta s'ha comés l'error de confondre Biar amb un poble de la província d'Almeria en les segones imatges, concretament amb Vélez Blanco, un xicotet municipi de 2.000 habitants al nord de la província d'Almeria i prop del límit entre Andalusia i la Regió de Múrcia, al teletip erroni de la Sexta Noticias li acompanya un altre on es pot llegir "La nieve avanza en Andalucía y Castilla-La Mancha".

A esta errada també s'uneixen altres com la denominació del mitjà local alcoià Ara Multimèdia, que apareix sense accent. Podeu veure el vídeo de la Sexta en el següent enllaç. 

El diari "Las Provincias" va confondre el castell de Biar amb el "castillo de la Atalaya" de Villena

Esta no és l'única equivocació relacionada amb Biar que hem tingut en els últims mesos, ja que des del diari ABC es va confondre el passat mes d'agost el castell de Biar pel castell de Petrer, mentre que per part del diari "Las Provincias" també es va confondre el castell de Biar, esta volta pel castell de la Atalaya de Villena el passat mes de juliol de 2016.

L'article té 93 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).