El vídeo de dos alumnes de l'IES Biar seleccionat per a disputar els premis de la Mostra de Cinema Escolar (MICE)

L'IES Biar ha sigut seleccionat per al concurs de cinema escolar MICE. Entre les diferents categories, el centre opta al PREMI del PÚBLIC, que consisteix a aconseguir el major nombre de visualitzacions a youtube.

 

El vídeo fou realitzat íntegrament per dues alumnes de 2n de Batxillerat el curs 2015-2016, Carmen Verdú i Lidia Valdés. Així descriuen les autores de l'audiovisual el seu projecte:

"Amb aquest poema audiovisual hem volgut recordar uns dels poemes més coneguts de M. Mercè Marçal, "Divisa", inclòs en el seu primer llibre, "Cau de Llunes". Els seus versos són molt coneguts i es van convertir gairebé en la bandera del moviment feminista.

Quasi 18 anys després de la seua publicació nosaltres hem volgut remarcar amb açò que ens considerem afortunades per aquestos tres dons, perquè serem tres vegades rebels, afrontarem les adversitats i lluitarem pels nostres drets, a pesar de ser dones, de classe baixa i nació oprimida. S'ha fet molt de camí, però encara queda molt per recórrer."

A continuació trobareu el videopoema "Divisa", presentat al concurs MICE. Com més voltes s'hi visualitze, més prop estaran Lidia i Carmen de guanyar el Premi del Públic, és per això que des de Biar Digital vos animem a compatir la notícia i veure el vídeo.

Mitjà

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Així mateix Esquerra Unida valora de forma positiva la partida de 20.000 € per a que es decidisca per part de les a… https://t.co/baA2WzWT7G
1hreplyretweetfavorite
BiarDigital Com cada dimarts vos deixem l'opinió d'Antón Miralles. https://t.co/hBb6AxIa33
1hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Moriràs moltes voltes" ha sigut publicada per l'editorial El Toll. https://t.co/1Osgj8VpVg
8hreplyretweetfavorite
BiarDigital "En Google trac informació en la qual diu que estem en una zona "terremotera", on han hagut terratrèmols importantí… https://t.co/TLtzgAlcyr

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com