Previous ◁ | ▷ Next

El 62% dels nostres lectors i lectores buscarien alternatives a l'ús dels ratolins durant "Els Espies"

El passat sis de març Biar Digital traia a la llum la intenció de la Plataforma Animalista de Villena (PAV) de proposar alternatives a l'ús de xicotets rosegadors quan "Els Espies" apleguen a la plaça de l'Ajuntament el dia 11 de Maig. Una notícia que no ha estat exempta de polèmica i és per això que vam trobar encertat preguntar els nostres lectors i lectores per la seua opinió en una enquesta que ha estat reveladora.

Ja que dels 160 vots que s'han emés durant les tres setmanes que ha estat en actiu l'enquesta l'opció "Trobe que cal buscar alternatives al patiment animal" ha estat la més votada, amb un total de 100 vots, el que representa un 62'5%, d'altra banda, la segona opció més votada ha estat la que afirmava que posat que els animals no pateixen, no veien el sentit de canviar esta tradició, esta segona opció ha estat representada per 34 vots, el que significa un 21'3% dels vots, mentre que la tercera opció ha recollit 18 vots, afirmant que calia conservar les tradicions, concretament un 11'3%.

D'altra banda les opcions NS/NC ha tingut sols dos vots, un 1'3%, mentre que les persones que s'han mostrat indiferents s'han vist representades per 5 vots, el que correspon a un 3'1%.

També cal fer l'observació de que si sumem les dos opcions que no plantejaven canvis en l'ús dels hàmsters i els ratolins sumarien un total del 32'6%, amb 52 vots, molt lluny de les persones que s'han posicionat a favor de canviar esta tradició que representen pràcticament el doble en vots i percentatge.

Per últim vos informem que ja teniu una nova enquesta en la que podeu participar, arran de la possibilitat de canviar el recorregut de "l'Entrà" de les festes o de deixar-ho com està.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine