Imprimir aquesta pàgina

Donen començament les activitats de l'Associació de Pensionistes per la seua XVI Setmana Cultural

Un any més des de l'Associació de Pensionistes de Biar s'organitzen els actes culturals que enguany es composen de les actuacions per part del Grup de Teatre Vico, la Rondalla Don Luis Escoda i un concurs de gatxamiga entre altres, uns actes que contem amb el suport de l'Ajuntament de Biar, la Cooperativa Elèctrica, la Diputació d'Alacant, la Generalitat Valenciana, i FerrePròxim. Els detallem a continuació:

Hui dimecres els associats i associades han realitzat un desdejuni com a punt de partida de les activitats.

Dijous 3

A les 8.30 h. senderisme. Concentració en la seu on s'obsequiarà als participants amb timonet i herberet.

Divendres 4

A les 20 h. en la Casa de Cultura actuació coral de la "Coral i rondalla del CEAM de Villena", i a continuació actuació de la "Rondalla Don Luis Escoda" de Biar.

Dissabte 5

A les 20 h. en la Casa de Cultura actuació del "Grup coral Veus Noves" i a continuació de la "Rondalla Dolça Parranda" d'Ibi.

Diumenge 6

A les 8 h. en l'explanada de la Seu Social se celebrarà el concurs de gatxamiga, que una vegada acabe donarà pas a un esmorzar. 

A la vesprada, a partir de les 20 h. en la Casa de Cultura es clausurarà la XVI Setmana Cultural amb l'actuació del grup de teatre "Helade" de Saix, interpretant la sarsuela "La rosa del azafrán".

Articles relacionats (per etiqueta)