• Inici
  • Societat
  • A partir d'este mes es limita l'aparcament del carrer Sant Cristòfol

A partir d'este mes es limita l'aparcament del carrer Sant Cristòfol

| Eduard Garcia Molina | Societat
A partir d'este mes es limita l'aparcament del carrer Sant Cristòfol

Un dels carrers més transitats i comercials del poble, el carrer Sant Cristòfol s'ha vist afectat per una decisió per part del consistori local per tal de regular l'aparcament en esta zona del poble, ja que a partir d'este mes els vehicles que vulguen fer ús de l'aparcament d'este carrer podran fer-ho, però no excedint el termini de 30 minuts, tot i que si s'excedeix podria entrar-se en un incompliment i la Policia Local podria procedir a multar el conductor o conductora del vehicle en qüestió.

I és precisament el cos de Policia Local qui està començant a informar els veïns i veïnes que acostumen a aparcar en este carrer de que podran continuar fent-ho però sols durant el termini esmentat, demanant a través de fullets informatius la col·laboració de la ciutadania.

L'article té 47 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).