• Inici
  • Societat
  • El diari “ABC” confon el castell de Biar amb el castell de Petrer

El diari “ABC” confon el castell de Biar amb el castell de Petrer

| Eduard Garcia Molina | Societat
El diari “ABC” confon el castell de Biar amb el castell de Petrer

El diari “ABC” en la seua entrega del 21 de juliol enumerava “5 pobles que no et pots pedre aquest estiu en la provincia d’Alacant”: Castell de Guadalest, la Vila Joiosa,  Biar, Cocentaina i Guardamar del Segura a la seua edició digital.

No obstant, quan parem a observar la descripció que ofereix de cada localitat, trobem que la fotografia que acompanyava no era la del nostre emblemàtic castell, sinó el de la localitat veïna de Petrer; junt a una petita descripció d’alguns dels monuments del nostre poble a visitar: “el castell, la esglèsia de l’Assumpció i els arcs medievals del seu centre històric mereixen aquesta visita”.

Només un dia després, el diari “Las Provincias” confonia de nou el nostre monument amb el “castell de la Atalaya” de Villena al descriure en la seua edició digital els que consideraven els 12 castells més bonics del País Valencià.

A hores d’ara, el diari ja ha corregit l’errada.

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).