Previous ◁ | ▷ Next

Biar porta endavant una iniciativa per al control i protecció dels gats que viuen al carrer

Des del M.I. Ajuntament de Biar s’ha impulsat una iniciativa mitjançant la qual es pretén el control de la població dels felins que viuen als nostres carrers, oferint-los protecció de forma paral·lela. Aquesta tasca, amb el suport del govern local, serà duta a terme per un grup de voluntaris i voluntàries biarudes; les quals s’encarregaran del control, alimentació, salut i manteniment de les instal·lacions on s’allotgen als nostres veïns felins. D’altra banda, l’Ajuntament es farà càrrec d’assenyalar la ubicació de les instal·lacions d’aquestes colònies, de la seua habilitació i de la seua adequació.

La identificació i la localització de les colònies gatunes al nostre poble ja s’ha iniciat, censant cadascun dels animals i realitzant un estudi en torn als passos que cal seguir per poder dur endavant la iniciativa; la qual compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.

La Regidora de Parcs i Jardins, Turisme, Comerç i Indústria, María Cristina Hernández, ha declarat que “Els gats sempre han format part del peculiar paisatge de Biar, i pense que tots volem conservar-los. També som un poble que sempre s’ha caracteritzat per la seu particular cura en la neteja. Crec que la millor manera de potenciar la nostra riquesa patrimonial, conjugant la neteja, la salubritat i el respecte i estima cap als animals, esta és la iniciativa, pionera sense cap dubte que, a més a més, atendrà tant els drets dels ciutadà com els dels animals".

Per este motiu es va realitzar una reunió informativa el passat dimarts a la Casa de Cultura, i val a dir que les accions no s'han fet esperar, ja que l'Ajuntament de Biar ja ha procedit a la identificació i localització de les colònies de gats existents al nostre municipi, així com a censar als animals que viuen al carrer, el·laborar també un estudi de les seues necessitats.
Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine