• Inici
  • Societat
  • El diari "Las Provincias" confon el castell de Biar amb el "castillo de la Atalaya" de Villena

El diari "Las Provincias" confon el castell de Biar amb el "castillo de la Atalaya" de Villena

| Eduard Garcia Molina | Societat
El diari "Las Provincias" confon el castell de Biar amb el "castillo de la Atalaya" de Villena

Sagunt, Xàtiva, Bunyol, Cullera, Peníscola, "la Atalaya" de Villena, Saix, Santa Bàrbara d'Alacant, Morella, Onda, Benisanó i Biar són -segons publicava este dilluns el diari valencià "Las Provincias" en la seua edició digital- els dotze castells més bonics del País Valencià, on la notícia fins i tot li dóna l'encapçalament al castell de Biar pel que fa a la fotografia principal.

Si bé és cert que quan mirem la descripció que acompanya a cada un dels castells trobem que la fotografia que acompanya al castell del nostre municipi s'ha substitut pel castell de "la Atalaya" de Villena, situat en últim lloc de l'article i amb una xicoteta descripció: "se levanta sobre un cerro del municipio de Biar en la provincia de Alicante. Actualmente, es Bien de Interés Cultural." A hores d'ara des del diari no s'ha corregit esta errada.

L'article té 70 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).