• Inici
  • Societat
  • Finalitzen les obres de l’Avinguda d’Alacant a Biar

Finalitzen les obres de l’Avinguda d’Alacant a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Finalitzen les obres de l’Avinguda d’Alacant a Biar

El passat divendres 8 de juliol tingué lloc la firma de l’acta de recepció de les obres de pavimentació a la concurrida Avinguda d’Alacant de la nostra localitat, concretament entre el tram que s’estén entre el carrer del Navarro i el de Cervantes.

El cost d’aquestes obres, que ascendeix fins els 68.909,50 €, fou finançat per la Diputació d’Alacant dins del Pla Financer Sostenible de 2015; al qual ara se suma el pressupost de 99.221,26 € obtingut mitjançant una sol·licitud realitzada a mitjans de juny dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenible, podent-se procedir a la pavimentació del tram existent entre el carrer Perino i el carrer de Sant Jerònim, així com la seua escalinata.

En aquest acte de recepció han estat presents Julio Sanjuán, alcalde de Biar, el qual ha mostrat gran satisfacció per la finalització dels treballs assegurant que era "una necessitat urgent portar a terme estes obres"; l’ingenyer representant de la Diputació d’Alacant i el representant de la empresa constructora així com la seua direcció facultativa. 

Imatge: Ágora Habla

L'article té 25 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).