• Inici
  • Societat
  • Biar acollirà la I Jornada animalista organitzada per l'Associació Naturalista El Reconco este divendres

Biar acollirà la I Jornada animalista organitzada per l'Associació Naturalista El Reconco este divendres

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar acollirà la I Jornada animalista organitzada per l'Associació Naturalista El Reconco este divendres

A partir de les 20 h. d'este divendres 10 de juny la Casa de Cultura de Biar acollirà la 1a Jornada Animalista que se celebra al nostre municipi. L'acte constistirà en una xarrada a càrrec de Raquel Aguilar Povill, coordinadora provincial del Partit Animalista-PACMA, per donar pas a María Victoria Pérez Segarra, presidenta de la Protectora d'Animals i Plantes (SPAP) de la veïna localitat de Villena.

Per la seua banda Aguilar parlarà pel que fa a la promoció dels drets dels animals, ja que per a ella "encara que no tinguen veu ens sobren les raons", mentre que María Victoria, com a presidenta de la SPAP de Villena centrarà la seua intervenció en la problemàtica a nivell local dels gats i els gossos al carrer, i les seues possibles solucions. Finalitzada la conferència es donarà pas a una degustació de xarcuteria vegana.

L'acte ha sigut organitzat per part de l'Associació Naturalista El Reconco de Biar, amb la col·laboració de la Protectora de Villena i el PACMA.

Mª Victoria Pérez: "Gràcies al treball de la SPAP portem el nom de Villena fora d'Espanya"

Recentment Mª Victoria va ser entrevistada pels companys de "La Revoltosa" de Villena, un mitjà de proximitat que té la col·laboració de Biar Digital. En l'entrevista que podeu veure a continuació Mª Victoria exposa els reptes i objectius de la Protectora, que en la seua àrea d'influència té a Biar també.

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).