Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Novembre ens porta un any més la reivindicació del dia 25, Dia Internacional per l'eradicació de la  violència sobre la dona. Una xacra que persisteix any rere any, la bona notícia és que la resposta social creix.

 

Remolatxesko

Lamentar la no commemoració per part del consistori local d'un esdeveniment tan important com va ser la consequció dels 90 anys del vot per a la dona, guanyat durant la II República.

 

Remolatxesko

Amb el seu article "Leña al yayo", el nostre opinador habitual, Antón Miralles, criticava l'actuació de les forces policials en reprimir el descontent d'un grup de persones majors a Cadis, en el marc de les protestes sindicals que s'han donat el mes passa a la capital andalusa.

 

Remolatxesko

Que a hores d'ara i com denuncia el Sindicat lliure de Correus cap formació política de les tres representades a l'Ajuntament de Biar no s'haja pronunciat sobre el desplaçament de la unitat de repartiment de l'oficina de Correus de Biar, a la de Villena, és com a mínim incomprensible.

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports felicitar al jove biarut Aidán Luna Campos, cinqué en l'autonòmic d'Enduro de ciclisme, primera prova en què competia Luna Campos, qui a més a més era el més jove dels competidors i competidores. Felicitar també a la jove patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez, quarta d'Europa en el Campionat celebrat a Paredes (Portugal). També a la biaruda Ana Camarasa, qui va aconseguir un primer i un segon lloc en la huitena i novena jornades de la Lliga autonòmica d'Orientació.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa al món empresarial felicitar l'empresa biaruda AISCAN, reconeguda a l'Exposición y Foro de Empresas Integradoras de la Comunidad de Madrid. També a Ceràmica Artística Maestre, guardonada en la Gala de Premis organitzada per FACPYME per la seua trajectòria.

 

Rotllets i fogassesok

Felicitar en el món de l'esenyament la creació de la comissió "Societeam" dins l'IES Biar, qui vol contribuir al treball per l'eliminació de la violència sobre dones i xiquetes.

 

Rotllets i fogassesok

Agrair al president de les Corts Valencianes Enric Morera tindre un buit en la seua agenda per atendre el periodisme local i que es declarara seguidor de Biar Digital. El mes passat va tindre lloc l'entrevista del biarut Pablo Alcaraz Del Valle amb el president, publicada per Biar Digital. Alcaraz és estudiant de periodisme en la UV i col·laborador del nostre mitjà.

L'article té 222 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).