Rotllets i fogasses, i remolatxes d'octubre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'octubre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Sembla que muntar un canyaret i la política van associades en massa ocasions, tot i això també es diu que si un -o una- no vol, dos no barallen. Esperem que no tornen a produir-se escenes com la del passat mes d'octubre en el plenari de Biar on l'oposició va abandonar la bancada davant l'expulsió de la portaveu socialista, tant Equip de Govern com oposició han de donar exemple per damunt de tot.

 

Remolatxesko

El TSJCV sentenciava que es torne a la mesa de contractació del servei d'aigua potable i es complisca amb els terminis a efectes de notificació a les empreses del contracte que ve de 2018, tècnics i responsables polítics haurien de vetllar perquè este tipus de coses no passen novament.

 

Remolatxesko

El volcà de la Palma, a les Illes Canàries, ha suposat una tragèdia humana per a milers de persones. Tot i això sempre hi ha mitjans de "comunicació" i persones que en volen traure profit del dolor alié, com denunciava el nostre col·laborador, Antón Miralles amb un nou article d'opinió.

 

Remolatxesko

Des de fa dos anys no es registren pel SINAC els sulfats que conté l'aigua potable per a consum humà, o almenys no s'envien els resultats. La ciutadania espera un bon funcionament dels organismes oficials.

 

Rotllets i fogassesok

Una entrevista de Biar Digital el passat mes d'octubre posava el punt i final a la labor de qui fins fa poc formaven, entre altres, la Junta Directiva del Biarense. Agrair a Laura Fuster i Fede Fuster i la resta de la Junta el seu treball en favor del Biarense i de l'esport local, així com la bona sintonia amb Biar Digital.

 

Rotllets i fogassesok

Felicitar a la Societat Unió Musical de Biar per la seua gran estrena a l'Auditori de la Diputació d'Alacant, d'ADDA.

 

Rotllets i fogassesok

En el plànol de l'esport Biar Digital va recollir el testimoni de Clara López Francés en forma d'entrevista, felicitar-la per la seua trajectòria, com no pot ser d'altra manera. Enhorabona també a la biaruda Ana Camarasa, campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació, i finalment a l'organització de la V Reconco Trail, un enorme esforç humà i logístic que posa a Biar en el mapa pel que fa a la pràctica de l'esport.

 

Rotllets i fogassesok

Als responsable de l'impuls de la recollida de firmes per tal que la direcció de Correus reflexione i els treballadors de l'oficina local tornen a dependre d'ella, i no de la veïna Villena.

L'article té 152 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).