Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El mes passat publicàvem la vinyeta d'Eloy Alemañ que podeu trobar cada mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper. La vinyeta era una crítica a la falta d'ús del valencià per part de l'Ajuntament de Biar, una sàtira que continua d'actualitat.

 

Remolatxesko

Biar s'ha fet famós a nivell estatal amb presència en els mitjans per un error en la inoculació de la vacuna contra la Covid 19. Llàstima que els mateixos mitjans no es fixen en la nostra localitat per fets més positius però menys sucosos.

 

Remolatxesko

No ens cansem de denunciar la violència masclista, com va fer en un dels seus articles d'opinió el nostre col·laborador Antón Miralles, amb l'escrit setmanal, en esta ocasió el va titular "Tiempos salvajes".

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa a la cultura felicitar les quatres músics de la SUM Biar que accedeixen a estudis superiors: Candela Bernabeu, Gracia Leal, Andrea Rodríguez i Pau Revert. També al biarut Aramis López guardonat en els Premis Nacionals d’Edició Universitària per la seua investigació sobre el Centre de Càlcul de Madrid.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa a l'esport felicitar la biaruda Ana Camarasa, per la seua participació amb la Selecció espanyola en el Campionat del Món d'Orientació celebrat a la Repulica Txeca.

 

Rotllets i fogassesok

El mes passat entrevistàvem Belén Puig, com a presidenta d'AEBI, el nostre reconeixement cap a l'associació que presideix pel seu treball en defensa dels interessos del xicotet comerç i l'empresa local.

L'article té 35 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).