Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

A finals de juny ha hi hagut un nou repunt pel que fa als casos de Covi 19 a Biar, asociat a persones joves d'entre 20 i 29 anys. És normal que estiguen cansades d'esta situació però no podem baixar la guàrdia, ja que la pandèmia continua viva entre nosaltres i hem de continuar respectant les mesures.

 

Remolatxesko

En un dels seus articles durant el mes passat, el nostre columnista Antón Miralles posava el focus en algunes actuacions policials al País Basc. Els agents de la llei són servidors públics i així han d'actuar sempre, també qui dóna ordres de dubtosa eficàcia i comprensió contra la protesta legítima i pacífica.

 

Remolatxesko

En una entrevista de la mà de l'espai IES Digital, Flora Sempere Domenech, vocalista del conegut grup El Diluvi, parlava de les actituds masclistes que encara perduren en la societat i la necessitat d'empoderar dones i xiquetes, fet que a través d'algunes de les seues cançons vol transmetre.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports aplaudir l'esportista biaruda Ana Camarasa, qui participa en el Campionat del Món d'Orientació, a la República Txeca, a Ángela Palazón, qui ha renovat amb el Xaloc Alacant de futbol sala per una nova temporada, al biarut Victor Guill, convocat a la jornada que hvia de confeccionar l'equip de la Selecció espanyola de Power Chair.

 

Rotllets i fogassesok

Continuem amb els esports, rotllets i fogasses a les patinadores biarudes Inés Carpena i Lucía Rodríguez, que van competir en el Campionat d'Espanya, a la biaruda Anna Ferre Navarro, campionat provincial en 100 metres tanques, i a l'equip infantil de volei del CD Biarense, pes l'ascens a categoria Preferent.

 

Rotllets i fogassesok

A l'estudi Diseño y Foto d'Alacant, per les espectaculars imatges del castell de Biar amb l'última superlluna de l'any.

L'article té 23 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).