Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Les energies renovables suposen des de fa dècades un gran avantatge, si bé és cert que si afecten a pocs kilòmetres dels nuclis urbans als camps que des de sempre han produït els nostres aliments no és tan bona notícia.

 

Remolatxesko

La desocupació continua sent un greu problema per a molts veïns i veïnes de Biar, el passat mes d'abril va pujar en sis persones més al municipi.

 

Remolatxesko

El mes passat l'autor alcoià Jordi Raül Verdú va presentar la seua obra "L'aventura del Tractat d'Almisrà" a Biar, des de Biar Digital vam tindre gust d'entrevistar-lo, entre altres Verdú ens va parlar de l'abandó per part d'Alcoi de vertebrar la comarca al seu voltant.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports felicitar a Ana Camarasa, qui va competir amb la Selecció espanyola en l'europeu de Sprint (orientació), també a la jugadora de volei del CD Biarense Ester Guill Bordera, qui va ser seleccionada per aspirar a participar en el Programa d'Especialització Esportiva.

 

Rotllets i fogassesok

A la Societat Unió Musical de Biar, pel magnífic concert "Biar, festa interior" i a Canal 3 per acostar les imatges a les cases del poble, mitjà de comunicació que també recupera les pel·lícules de Festes de Maig d'anys passats.

 

Rotllets i fogassesok

Pedro Valdés i Roberto Colomina van tindre un merescut reconeixement per part de l'Ajuntament de Biar per la seua labor en el manteniment del rellotge de l'església.

L'article té 26 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).