Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Després de tres setmanes de tancament d'instal·lacions esportives, activitats i edificis municipals en desembre ja es torna a la "normalitat" en aquest aspecte. Tot i això alguns esportistes locals han criticat aquesta mesura, especialment quan es desenvolupen a l'aire lliure els seus entrenaments i activitat.

 

Remolatxesko

A primers de novembre publicàvem l'article d'opinió de Vicent Galvany sobre el fracàs dels models de les democràcies liberals, on els països que han prioritzat salvar l'economia a la vida de les persones a banda del drama humà i sanitari, estan notant de forma més severa els efectes de la crisi econòmica.

 

Remolatxesko

Des dels EUA la jove biaruda Meritxell Alemañ i Gregori ens donava el seu punt de vista de les passades eleccions al país nord-americà. Remolatxes per a qui en gener serà ja ex-president Trump, qui en negar-se a reconéixer els resultats posa el pitjor punt i final a la seua legislatura.

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut Eloi Poveda, qui participa en la localització d'una fossa comuna als vestigis del camp de concentració franquista d'Albatera i per les persones i organitzacions que treballen per la necessària recuperació de la Memòria Històrica.

 

Rotllets i fogassesok

Biar va rebre més de 130.000 € de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per generar llocs de treball a nivell local, més necessari que mai en aquests temps difícils.

 

Rotllets i fogassesok

L'IES Biar va acollir el mes passat els tallers sobre educació emocional i el benestar dels nostres joves dirigits per la biaruda María Richart Valdés, posar el focus en els i les nostres joves en aquests temps de reforma educativa -o sense ella- hauria de ser sempre la prioritat.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i que la incidència acumulada es manté fora de risc cal no baixar la guàrdia. @GVAsanitat https://t.co/yPvj16eWVc
BiarDigital També és va aprovar la moció del #8deMarç, Dia Internacional de la Dona Treballadora, entre altres assumptes. https://t.co/CAkilFlGe2
BiarDigital Amb motiu del 40 aniversari del #23F, demanem a qui era alcalde de #Biar aleshores, Just Román, per com es van viur… https://t.co/Xx3HTXTj0H
BiarDigital Els canvis no afectaran la visió del campanar de l'església, un dels grans atractius del patrimoni local. https://t.co/p2gypnESI9

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com