Imprimir aquesta pàgina

Rotllets i fogasses, i remolatxes d'octubre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El mes passat els casos de Covid-19 a Biar ascendien a 17 des de l'inici de la pandèmia. Lamentablement a través dels mitjans de comunicació ens arriben molts dies imatges de persones incíviques participant en festes clandestines o realitzant altres activitats de risc que si continuen difícilment podrem posar fi a la crisi sanitària.

 

Remolatxesko

Totes les iniciatives per combatre els efectes econòmics de la pandèmia són benvinguts per part de l'Ajuntament i altres administracions locals. Si bé és cert que s'ha trobat a faltar la compatibilitat entre l'ajuda de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Biar, segons han fet arribar algunes persones responsables de negocis.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa a l'esport donar l'enhorabona a la participació d'Anna Ferre Navarro per la seua participació (13ª) en el Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub-18. També al Club Esportiu Colivenc (CEC) i la baruda Ana Camarasa per l'organització del Campionat Autonòmic d'Orientació, en disciplina de la carrera llarga celebrat a Biar.

 

Rotllets i fogassesok

En l'àmbit de la cultura felicitar a la canyuda i alumna de l'IES Biar Sara Ocaña García, premi del concurs literari i d'il·lustració del Consell Valencià de Cultura. També la iniciativa de Marina Barbero Richart qui ha publicat recentment el llibre "El gigante Moma", amb il·lustracions de xiquets i xiquetes de Biar, amb un llibre inspirat a Biar. També felicitar a la SUM que continua amb les seues iniciatives culturals amb el XXV Campanya de Música als pobles.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)