"Rotllets i fogasses, i remolatxes" - Maig

Cada mes repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

 

Rotllets i fogasses

Al CD Biarense de futbol per l'obtenció de la cinquena plaça en la lliga de Segona Regional, així com a tots els equips esportius i esportistes que representen la vila de Biar tot esperant que hagen aconseguit els objectius marcats a principi de temporada.

 

Remolatxes

A qui corresponguera la seguretat d'un Bé d'Interés Cultural com és el castell durant el llançament dels focs d'artifici el dia 10 de Maig, seguretat que es va veure en risc per l'incendi declarat allà.

 

Rotllets i fogasses

A la Regidoria de Festes, així com a totes les comparses i comparsistes, músics, agents de Policia Local, Ajuntament, treballadors i treballadores i el poble en general que fan possible any rere any unes irrepetibles Festes de Moros i Cristians.

 

Remolatxesko

Per fi s'està realitzant un estudi com toca sobre la pedra de la façana de l'Església, que com sabem està ja molt deteriorada. Remolatxes perquè cal atendre amb més diligència el nostre patrimoni cultural.

 

Rotllets i fogasses

Als alumnes de l'IES Biar premiats pel Consell Valencià de la Cultura en relació al concurs de dibuix en el que van participar.

 

Remolatxesko

Hem rebut algunes queixes en relació a que el cartell dels concerts de la III Mostra Biar es troba únicament en castellà, tot i que dos dels tres grups que actuaran canten en valencià o almenys tenen alguna cançó en la nostra llengua.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Quatre dones han deixat les llistes de l'atur, tot i que cinc homes s'han donat d'alta, per tant el saldo és d'una… https://t.co/UfbrfK9gvB
6hreplyretweetfavorite
BiarDigital Els fulls per poder signar es troben en molts establiments comercials de #Biar. https://t.co/SSFzhjoUTz
BiarDigital Recordeu que podeu descobrir la vinyeta d'este mes amb el vostre exemplar de Biar Digital en paper, en les papereri… https://t.co/8ZZdUmj4rM
BiarDigital Les proves es disputaren a la localitat de Purullena (Granada) i el barri granadí de l'Albayzín. https://t.co/XtkGCcOve7

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com