Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de febrer

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Este mes hem celebrat el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de Març, sembla mentida que encara sobreviuen iniciatives en els nostres dies que no busquen empoderar les dones i lluitar per la igualtat real entre dones i homes. Afortunadament la polèmica activitat que s'havia de realitzar a Biar es va retirar.

 

Remolatxesko

Encara que poques encara sobreviuen algunes reminiscències de l'època de la dictadura en la nostra localitat. Per tal de complir amb la Llei de Memòria Històrica s'hauria d'actuar per part de l'administració local, més quan per ella han passat equips de govern de diferent signe política des de l'aprovació de la llei en 2007.

 

Remolatxesko

"Nora", teatre contra la violència de gènere és una iniciativa recent per part de l'alumnat de 4t d'ESO, tant de bo arribem a una societat on este tipus d'iniciatives no siguen necessàries on simplement regne el respecte i la convivència.

 

Rotllets i fogassesok

Rotllets i fogasses a l'IES Biar per la seua iniciativa amb el projecte "Som Quatre Pobles", que busca la interacció i el coneixement dels quatre municipis que conflueixen en l'IES Biar: Beneixama, Biar, el Camp de Mirra i La Canyada. Un projecte que recentment s'ha obert a la comarca. 

 

Rotllets i fogassesok

En este espai de "Rotllets i fogasses, i remolatxes" no pot faltar el nostre xicotet reconeixement al teixit associatiu local, esta vegada a l'Associació de Pensionistes de Biar, a qui recentment hem entrevistat, enhorabona per la seua labor en favor dels nostres majors.

 

Rotllets i fogassesok

La biaruda Maite Sarrió va ser nominada per als Premis #WorldHappinesAwars en Polítiques Públiques 2020, Sarrió exposarà els seus avanços en el #HappinessFest2020 a Madrid el pròxim 17 de març, enhorabona!

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital ‼️S'ha anunciat per part del cap el Centre de Salut José Selva, qui ha volgut tranquil·litzar la població afirmant… https://t.co/7upjiyYilZ
BiarDigital ‼️Un grup de joves s'ofereix de forma altruista a ajudar a persones majors en menesters bàsics que s'hagen de fer f… https://t.co/IPmtL5oHfA
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ INFORMACION UTIL PARA TRABAJADORES Y AUTONOMOS ⚠ Desde el Ayuntamiento de Biar advertimos que la Guardia Civil está re…
BiarDigital RT @Biarsensacion: ⚠ Modificación del periodo de quemas⚠ Más información 👇 🔴📢 Modificació del període de cremes motivat per l'estat d'alar…

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine