Imprimir aquesta pàgina

Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Qui fora alcalde durant quatre legislatures seguides, Justo Román Soriano, reflexionava amb un article d'opinió per a Biar Digital sobre el passatge històric de la Guerra Civil, encara hui sorprén que algunes actituds o formacions polítiques no condemnen de forma clara la guerra mal anomenada civil o la dictadura, o que fins i tot exalten esta època fosca de la nostra història.

 

Remolatxesko

Més de 90 dones assassinades a l'Estat espanyol sols amb el que va d'any, el passat 25 de Novembres coincidint amb el Dia Internacional per l'erradicació de la violència sobre la dona desenes de persones es concentraven novament a Biar contra esta xacra.

 

Remolatxesko

La convivència a Biar entre veïnat i formacions polítiques és exemplar, és per això que no són tolerables certes actituds de desacreditació o atac al contrari vinguen d'on vinguen.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports felicitar als biaruts participants en la Marató de Nova York que finalitzaren la carrera tots tres. També felicitar els joves biaruts Darío Carrión i Carlos Ferriz per la seua participació en la Madrid International Cup disputada del 5 al 9 de desembre.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa a la cultura enhorabona a l'artista biarut Krivi Heral guanyador de la 52 edició del Certamen Nacional de Pintura Vila de Sant Joan, també a Isidro Alemañ, per dirigir l'Orquestra Vienesa “Wienner Possymphony”, així com al grup Zero, pel seu primer premi a la XVI gala dels premis "Top Creation 2019".

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa a l'apartat de societat finalment, felicitar la labor humanitària de la nostra veïna Teresa Román Espasa, així com el treball de l'agent de Policia Local Cristina Martínez.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Articles relacionats (per etiqueta)