Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Un mes més hem de lamentar víctimes de la violència masclista, Biar es va solidaritzar de nou i va condemnar este tipus de violència, que lamentablement més d'una vegada va acompanyat d'unes sentències molt laxes per part dels tribunals.

 

Remolatxesko

Tot i intentar-ho al terme municipal de Biar fins a en quatre ocasions, un piròman no va aconseguir el seu objectiu, i els incendis van quedar en conats. Lamentablement no va ser així a Beneixama, on es van arrassar vora 900 hectàrees de pi a la Serra de 'La Solana'.

 

Rotllets i fogassesok

En l'esport a la biaruda Anna Ferre Navarro per la seua actuació en el Campionat d'Espanya d'Atletisme celebrat a Gijón. També a Ángela Palazón Conca, qui ha fitxat recentment pel Xaloc Alacant FS i jugarà la temporada 2019-20 en primera divisió de futbol sala.

 

Rotllets i fogassesok

La reducció de l'anomenada "bretxa digital" és un fet cada volta més preocupant, així com l'accés al bon ús de les noves tecnologies per part de joves i majors. Iniciatives que es desenvolupen a Biar com ara el curs de mòbil per a persones majors, en la què han participat més de trenta persones, o els cursos d'informàtica per a xiquets i xiquetes en la què estan participant més d'una trentena a la nostra localitat, són una bona mostra del treball per reduir esta bretxa i donar alternatives a l'estiu d'activitats educatives.

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "En hoy o en ayer", per Mayte Salguero https://t.co/YCBa0rKGQR
BiarDigital Flama Violeta desmunta els missatges masclistes de sèries i televisions a la fresca https://t.co/7eJdGz7IWP https://t.co/r3F6Rlc2Ck
BiarDigital Comunicat de Flama Violeta en relació als temes ocorreguts recentment en matèria d'igualtat al poble de Biar https://t.co/OousBnZPIm
BiarDigital "Sobra...", per Mayte Salguero https://t.co/jxbU0IwfFN

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine