Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

L'esport biarut continua d'enhorabona, en concret pels bons resultats recollits per les joves atletes biarudes Blanca Payá Ribera i Anna Ferre Navarro, a més a més Anna participarà en el Campionat d'Espanya que se celebra a Gijón. També a l'equip d'aid@esport per la seua bona actuació en l'Andorra Spartan Race que se va celebrar a mitjans del passat mes de juny.

 

Rotllets i fogassesok

Al treball desenvolupat per l'IES i els i les seues alumnes que estan promovent als nostres municipis el moviment per ajudar el nostre malmés planeta #FridaysForFuture (Divendres pel futur).

 

Rotllets i fogassesok

Enhorabona també al Centre Excursionista de Biar (CEB) pels seus 40 anys de vida i pel treball que hi ha darrere d'estes quatre dècades i de tota la sèrie d'esdeveniments que estan organitzant per commemorar-ho.

 

Rotllets i fogassesok

Premi a la solidaritat, la que van tindre les desenes de persones que van teixir els coixins del cor en la II Trobada Solidària impulsada per l'Associació de Dones de Biar, Consumidors i Usuaris.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital Malestar entre les mares i pares per la supressió d'un grup de 6é de Primària en el CEIP Mare de Déu de Gràcia… https://t.co/wuton566w2
BiarDigital "La política municipal", per Eduard Garcia Molina https://t.co/Z5pANrRSFp https://t.co/Llotq8ol4j
BiarDigital Cancel·lades les classes i les activitats esportives per alerta roja climàtica https://t.co/FeSgsndLwk
BiarDigital "Por el amor verdadero e interminable", per Mayte Salguero https://t.co/srG6M0Rmy4

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine