Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

L'esport biarut continua d'enhorabona, en concret pels bons resultats recollits per les joves atletes biarudes Blanca Payá Ribera i Anna Ferre Navarro, a més a més Anna participarà en el Campionat d'Espanya que se celebra a Gijón. També a l'equip d'aid@esport per la seua bona actuació en l'Andorra Spartan Race que se va celebrar a mitjans del passat mes de juny.

 

Rotllets i fogassesok

Al treball desenvolupat per l'IES i els i les seues alumnes que estan promovent als nostres municipis el moviment per ajudar el nostre malmés planeta #FridaysForFuture (Divendres pel futur).

 

Rotllets i fogassesok

Enhorabona també al Centre Excursionista de Biar (CEB) pels seus 40 anys de vida i pel treball que hi ha darrere d'estes quatre dècades i de tota la sèrie d'esdeveniments que estan organitzant per commemorar-ho.

 

Rotllets i fogassesok

Premi a la solidaritat, la que van tindre les desenes de persones que van teixir els coixins del cor en la II Trobada Solidària impulsada per l'Associació de Dones de Biar, Consumidors i Usuaris.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine