Previous ◁ | ▷ Next

Rotllets i fogasses, i remolatxes de març

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

A l'autor o autors de la crema d'un contenidor el passat dia de Sant Josep en les immediacions de la Bassa la Vila.

 

Rotllets i fogassesok

A Toni Doménech, per la seua labor incansable per l'ensenyament i la seua dedicació als xiquets i xiquetes a Biar durant més de tres dècades.

 

Rotllets i fogassesok

En els esports l'enhorabona al Club de Pàdel de Biar per la seua iniciativa solidària un any més, i també a Ana i Cristóbal Camarasa, que guanyaren el campionat autonòmic universitari d'orientació en representació de la seua universitat, la Miguel Hernández d'Elx (UMH). 

 

Rotllets i fogassesok

A la soprano biaruda Teresa Albero, única referent de l'Estat espanyol seleccionada per a l'exclusiu programa d'alt perfeccionament que ofereix l'Òpera de Naples a Florida.

 

Rotllets i fogassesok

En l'àmbit social rotllets i fogasses per a les entitats organitzadores de les Jornades Feministes de Biar, per al Grup de Mares i Pares que treballen per dotar a Biar de la figura d'un tècnic o tècnica de joventut, i també per a l'IES Biar, qui reivindica un canvi de model per parar el canvi climàtic amb els #Fridaysforfuture (Divendres pel futur).

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença... https://t.co/mN0uXIwn1h https://t.co/tEYz7cDyU4
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una etapa que s'acaba, una altra que ara comença ... https://t.co/w75DZjzP0c https://t.co/zqbxuMG6Vb
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital Juan Vale Carrasco presenta la seua dimissió com a coordinador local de Ciudadanos https://t.co/OvybaOcy1G
18hreplyretweetfavorite

Enquesta

PP - 8.4%
PSOE - 55.7%
Compromís - 20.5%
Esquerra Unida - 6.9%
M'abstindré - 3%
No ho he decidit - 5.4%

Han votat: 332
Enquesta tancada on: Març 26, 2019
Joomla templates by Joomlashine